HCL.HR

Nastavlja se niz optužbi za krađu plesova u Fortniteu

Pero Mlinar 19.12.2018.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon Carltona iz Bel Aira listi mogućih kandidata koji će na sud odvesti Epic Games pridružio se i poznati Backpack Kid.

Glumce Donalda Faisona i Alfonsa Ribeira te repera 2 Millyja veže jedna stvar – svi su oni prozvali tvorce Fortnitea za neovlašteno korištenje njihovih plesova. Dvojica od njih pripremaju se zbog toga tražiti pravdu na sudu, a čini se kako je njihov primjer potaknuo još neke “oštećene” stranke.

Listi nezadovoljnika načinom na koji Fortnite prisvaja najpopularnije plesova diljem svijeta pridružila se još jedna ličnost. Niti Russellu Horningu, poznatijem po nadimku Backpack Kid, ne sviđa se to što je Epic Games učinio s njegovom kreacijom. Backpack Kid poznat je pak po plesu “Floss” u kojemu se plesači trzaju poput onih napuhanih lutaka na vjetru.

Za razliku od ostalih poznatih osoba, Horningu uključivanje njegovog plesa u igru u početku nije smetalo. On sam također igra Fortnite i prije svega nekoliko mjeseci natjecao se u Fortnite turniru na E3 sajmu, u organizaciji Epic Gamesa. Tada je imao stav da mu ne smeta što od Floss emotea ne zarađuje ništa i da je zadovoljan samim time što je u igri. Očito je da je mladac u međuvremenu promijenio mišljenje, svojom voljom ili na nagovor odvjetničkog tima – tko će ga znati.

Ples “Floss” nije dostupan svim igračima u Fortniteu, već ga mogu nabaviti samo kupci Battle Passa. Ako vam moja slikovita analogija otprije nije zacrtala jasnu sliku o čemu se radi – to je ovaj ples:

Komentari (6)

  • ps4gamerandkpop

    19.12.2018 - 16:48

    Da li ce onda tuziti i BTS?

  • _RazorX_

    19.12.2018 - 20:52

    Prenaporno!

  • lliquid_

    19.12.2018 - 22:52

    Lol klinac koji je retard ima srece da je Fort iskorisitio ovo za emote jer nebi inace on sad vise bio popularan :/

  • maniacx

    20.12.2018 - 08:59

    ma ko je taj lik? krvi ti

  • SanKa

    20.12.2018 - 11:29

    ovakve vijesti su eye cancer

  • Filip15

    26.12.2018 - 09:02

    Ovo je odlično. Neka samo tako nastave i optuže fortnite za još nekoliko sranja i onda mogućnost da fortnite propadne je još veća.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?