HCL.HR

Nastavlja se trčanje u Ghostrunneru uz ekspanziju Project_Hel

Stjepan Fikter 04.03.2022.   •   0 komentara


Cyberpunk svijet Ghostrunnera postao je nešto veći uz Project_Hel ekspanziju unutar koje kontroliramo novog lika i umjesto penjanja po tornju, sada se spuštamo dolje.

Može se reći kako su brzi refleksi i precizni skokovi vještine bez kojih se ne može preživjeti u Ghostrunneru. Sada ćemo iste te vještine dodatno unaprijediti uz Project_Hel ekspanziju unutar koje kontroliramo Hel, jednog od bossa iz originalne igre. Isto tako, više se ne penjemo prema vrhu tornja nego se spuštamo dolje kako bi slomili pobunu koja je izbila. U prijevodu, radnja ekspanzije odvija se prije originala.

Tijekom tog spusta imamo prilike i koristiti vještine koje Hel ima na raspolaganju. Eliminiranjem protivnika puni se Rage pomoću kojeg možemo postati ultra smrtonosan, koristiti štit, izbjegavati protivničku obranu ili napadati iz daljine. Umjesto kuke sada imamo super skok što omogućuje agresivniji stil igranja te mogućnost vizualiziranja putanje kretanja. Tu su naravno novi protivnici, nove razine kao i novi bossevi – iliti ga sve što očekujemo od jedne ekspanzije.

Usput rečeno, Ghostrunner je ovaj mjesec dostupan u sklopu PS Plus pretplate, a na Steamu ga možete pronaći na 60% popusta. Doduše, ovu ekspanziju morat ćete nabaviti zasebno po cijeni od 15 eura.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?