HCL.HR

Navodno su u razvoju dvije nove igre iz serijala Life is Strange

Zoran Žalac 01.03.2021.   •   9 komentara


Pojavile su se nove glasine o budućnosti serijala Life is Strange. Sudeći po neslužbenim informacijama, u razvoju bi mogle biti dvije igre.

Početkom 2021. godine pojavile su se glasine kako francuski tim Dontnod više neće imati veze sa svojim najuspješnijim serijalom – Life is Strange. Ekipa je navodno raskrstila odnose sa izdavačkom kućom Square Enix, a kako je vlasništvo nad Life is Strange franšizom kod izdavača, svi budući projekti iz tog serijala navodno su pripali razvojnom timu Deck Nine koji je radio spin-off igru Life is Strange: Before the Storm.

Ništa od toga nije službeno potvrđeno, a sada se pojavio novi set glasina. Na ResetEri je jedan korisnik tako prenio neslužbene informacije da su u izradi trenutno dvije Life is Strange igre. Prva se navodno zove Life is Strange: True Colors te je avantura podijeljena na pet epizoda, a prati azijatkinju koja živi u malom američkom gradu te otkriva moć čitanja tuđih misli.

Druga igra navodno je u vrlo ranoj fazi razvoja te bi trebala biti izravan nastavak na prvi Life is Strange, s likovima Max i Chloe. Tvorci originala izjavili su kako je ta priča gotova i da ne traži nastavak, ali je moguće da u Square Enixu nisu spremni zaključiti poglavlje s likovima koji su fanovima serijala bolje odgovarali od novog dvojca iz Life is Strange 2.

Spominje se da su obje igre bazirane na Unreal Engineu 4, a osim toga u razvoju je navodno i Life is Strange za Nintendo Switch. Doduše, sve su to nepotvrđene informacije koje treba uzeti s rezervom do trenutka kad dočekamo službenu objavu ili demantij.

Označeno sa: ,

Komentari (9)

 • MightyAloy

  01.03.2021 - 18:29

  Ovo me baš razveselilo i volio bih da je istina jer mi je prvi Life is Strange ostavio jako dobar dojam.

 • mtgamer

  01.03.2021 - 19:25

  Nadam se da je ovo istina. Life is Strange je dobra igra.

 • IvanDado

  01.03.2021 - 19:39

  Znaci bit ce jos vece smece od LiSa 2

 • LetMeBeFrank

  01.03.2021 - 20:36

  Azijatkinja kao glavni lik. Vec vidim da ce ovo bit trash na tragu dvojke na shemu “ja sam manjina i svi oko mene su rasisti i jako mi je tesko jer sam zrtva”, a likovi, dobra radnja i moći će bit u posve drugom planu. Al onda opet, mozda sam u krivu.

  • Jovan Beara

   @LetMeBeFrank, 01.03.2021 - 21:19

   Kad sam video ovo o čitanju misli, odmah mi je to palo na pamet, biće virtue signaling 100%.

  • Arthur

   @LetMeBeFrank, 02.03.2021 - 20:13

   Po meni se life is strange oduvijek time bavio uključujući i igru tekla me why.

   Lis1 i before the storm je kao neki teen Lesnina stil (opcionalno ali opet dosta igrača je išlo k tome)

   Lis2 je kao što si rekao, na temu manjina gdje si opet imao opciju da glavni lik završi kao gay, ovisno o tome kakvi su izbori bili jer u dvici su barem naši izvori imali posljedice za razliku od keca i before the storm gdje bez obzira na naše izbore uvijek imamo dva ista izbora što je malo reći glupo jer je glavni element u tim igrama naš izbor odnosno izbori koji guraju priču naprijed pa to automatski pobija sve naše izbore u igrama.

   Rekla me why se bazira na blizance od kojih je jedan transgender znači opet manjina koja se zadnjih godina sve više i više prihvaća.

   Samo hoću reći da se ovaj cijeli serijal i igra tell me why koja je dio istoga univerzuma baziraju na manjine od samoga početka i toga će biti sve više. Meni je dvica najmanje sjela jer sam navikao na Max i Chloe ali i Sean i Daniel su zanimljivi likovi.

 • Ice Cold

  02.03.2021 - 09:28

  Taman sam jučer završio prvi Life Is Strange, hahaha koja slučajnost života ti.

 • Virty

  02.03.2021 - 14:24

  Meni su oba dijela dobra.
  Veselim se nastavku.

 • Arthur

  02.03.2021 - 17:40

  Veselim se nastavku priče ali što je je nekako nema potrebe za nastavkom koliko god me ovo raduje. Jer na kraju igre imamo izbor koji bi u potpunosti mijenjao ovaj nadolazeći dio. Čak toliko da bi mogli napraviti zasebne dijelove igre s obzirom na naš posljednji izbor u igri i imali bi dvije “what if” igre. Ne znam izbor je toliko velik da to doslovno mogu i napraviti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?