HCL.HR

NBA stiže u Fortnite

Zoran Žalac 19.05.2021.   •   3 komentara


Pred početak Playoffa NBA lige, Fortnite donosi košarkaški crossover s dresovima licenciranih NBA momčadi te petodnevno natjecanje timova.

Među popularnim igrama vlada otimačina za korisnike pa Call of Duty tako donosi Ramba, Rocket League je imao NFL, a Fortnite sada obećava crossover s NBA ligom. Košarkaško izdanje Fortnitea stiže prekosutra, 21. 5., taman pred Playoff. U igri će se tako pojaviti set “In The Paint” u sklopu kojega će se naći dresovi svih 30 NBA momčadi.

Gdje se točno uklapa NBA u Fortnite? Pa… bit će organizirano natjecanje Fortnite x NBA u kojemu će igrači moći braniti čast svog omiljenog košarkaškog kluba NBA lige. Prvih 15 tisuća igrača koji se prijave na ovoj stranici dobit će priliku da osvoje nagrade i V-Bucks, dok je cjelokupno natjecanje rezervirano za samo 550 tisuća igrača. Šanse da se prijavite su vrlo male – jer je stranica već pala pod navalom.

U periodu između 19. i 21. 5. igrači potom moraju individualno rješavati razne izazove u Fortniteu, a za vikend 22. i 23. rade isto to u sklopu timskog igranja. Ovisno kojoj NBA momčadi pripadate, za nju skupljate bodove. U konačnici igrači prvoplasirane NBA momčadi dobivaju nagradu od 500 V-Bucksa i NBA Championship trofej.

Označeno sa: , ,

Komentari (3)

  • Pararera

    19.05.2021 - 22:03

    Čudi me da nema komentara male i velike dječurlije koja pljuje po Fortu.

    • Skoropazao665

      @Pararera, 19.05.2021 - 22:52

      Zauzeti igraju ove igre za odrasle i velike dečke

  • Kiner Pingvin

    23.05.2021 - 16:47

    Čudi me, Fortnite je ionako -budimo iskreni- počeo propadati nakon dosta godina.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?