HCL.HR

Neobična puzzle avantura Maquette dobila datum izlaska

Lovro Maroševac 09.02.2021.   •   0 komentara


Nepunih godinu dana nakon najave, konačno smo saznali kada ćemo zaigrati unikatni puzzle naslov Maquette, a otkriven je i glumački par koji će posuditi svoje glasove likovima u igri.

Neobične igre postale su zaštitni znak izdavačke kuće Annapurna Interactivea. Kompanija je to koja pod svojim imenom ima naslove kao što su Outer Wilds, What Remains of Edith Finch, Ashen i mnoge druge. Ništa manje neobično ne djeluje ni njihova nadolazeća avanturistička igra Maquette.

Maquette je najavljen u drugom mjesecu prošle godine, uz napomenu da ćemo ju moći zaigrati 2021. Sada smo konačno dobili točan datum izlaska ove igre koja će se moći zaigrati na PlayStationu 4 i 5 te PC-u. Spomenuti puzzle naslov dolazi u naše ruke 2. 3. ove godine, što je za točno tri tjedna.

Igra je to iz prvog lica koja nas vodi u svijet u kojem je svaki objekt istovremeno i malen i velik. U prijevodu, kada se budemo približavali centru mape, odnosno svijeta, tada će sve oko nas biti malo. Kako ćemo se udaljavati od istog tako će se objekti, zidovi i biljke nonstop povećavati.

U miks cijele ove avanture ubacit će se i ljubavna priča dvoje ljudi. Kenzie i Michael, likovi kojima glasove posuđuju Bryce Dallas Howard (Jurassic World) i Seth Gabel (Salem), kroz svoju će nam priču pokazati i najmanje, ali nesavladive ljubavne probleme. Interesantan je to izbor glumaca, s obzirom da su njih dvoje i u stvarnom životu bračni partneri.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?