HCL.HR

Netko je ubacio uvjerljivi automobil u Red Dead Redemption 2

Zoran Žalac 01.02.2024.   •   3 komentara


U PC verziji Red Dead Redemptiona 2 od sada možete voziti automobil… bez da to vozilo izgleda kao da je iz drugog vremena.

Za Red Dead Redemption serijal u šali volimo reći kako je to “Grand Theft Kočija” jer u tim igrama nema automobila koje možete ukrasti koristiti. Naravno, već su se pojavljivale korisničke modifikacije za RDR2 u kojima su automobili dodavani radi fore, bez namjere da budu autentični i kvalitetno integrirani u samu igru. Zato je interesantan mod “RDR Car” koji je pomno osmišljen i odrađen kvalitetnije nego dosadašnji pokušaji.

U ovom modu tako dobivate donekle autentično vozilo s “punom opremom” – funkcionalnim svjetlima, trubom i voznim modelom koji određuje ponašanje prema vrsti terena po kojoj se vozilo kreće. Naravno, i dalje je to vozilo u igri koja nije dizajnirana da se u njoj voze motorna vozila, ali je zanimljivo vidjeti nešto što se donekle uklapa u okruženje.

Red Dead Redemption 2 odvija se u 1899. godini, tj. u vrijeme kad je u SAD-u krenula masovna produkcija automobila. Stoga i nije “pogrešno” zapitati se kako bi igra izgledala da u njoj ima vožnje. Sada imamo odgovor na to kroz modifikaciju koju možete preuzeti ovdje.

Komentari (3)

  • trulex

    01.02.2024 - 19:21

    e ovako bi nekako izgledao RDR online da je rokstar izbacivao kontent kao za gta xD

  • Antonijo K

    01.02.2024 - 20:58

    Bolje je ovak,nekako je bas ko oni western filmovi,sa konjem je sporije i nekak upijes atmosferu i detalje neke a onak da ima i auta nije mi to to,bar meni.

  • Apocalypse4987

    02.02.2024 - 02:41

    Više preferiram shelby cobru iz age of empires 😄

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?