HCL.HR

Ni farmeri Stardew Valleya nisu odoljeli battle royale groznici

Hrvoje Smoljić 08.01.2019.   •   4 komentara


Kad svaka treća igra ima svoj battle royale mod, zašto ne bi i inače mirni poljoprivredni simulator, Stardew Valley? Ovog puta uz pomoć maštovite modifikacije od strane igrača.

Znate ono kad se stotinjak farmera umjesto vila i grablji primilo mačeva i bombi pa se poubijali zbog komada zemlje? Ne znamo ni mi. Ali to je realnost koju možete doživjeti s battle royale modom za Stardew Valley maštovitog imena – Battle Royalley. Razvijen od strane talentiranog modera imena Ilyaki koji je odlučio ovaj mirni poljoprivredni simulator pretvoriti u nemilosrdnu borbu do zadnjeg farmera.

Kao što možete pretpostaviti, igra s instaliranim modom funkcionira tako da se sto farmera stvori na različitim krajevima mape. Tada, umjesto skupljanja povrća, kreće potraga za raznoraznim oružjima s kojima mogu usmrtiti protivnike. Ono što je zanimljivo je da se autor moda ugledao na Fortnite, pa igrači još uvijek mogu skupljati resurse u svrhu izgradnje građevina s kojim se mogu zaštiti ili blokirati protivnike.

Ako vam nije dosta battle royala u životu, mod možete skinuti ovdje. Imajte na umu kako je za pravilno funkcioniranje moda potrebno instalirati nekoliko dodatnih aplikacija koje se uglavnom odnose na konfiguriranje servera. Kako mod izgleda u akciji, pogledajte u kratkom videu:

Komentari (4)

  • Reponja123

    08.01.2019 - 11:19

    ovo je previše

  • CroZbunjola

    09.01.2019 - 02:43

    Haahaha.Ono dođeš do nekog lika i ideš ga ubiti jer ti je uzeo kravu ,ali se on ne preda pa se posvađate i borite i onda se prikljuci još 98 farmera i svi se medusobno posvade jer se svi sjete nečega što su lose napravili jedni drugima

  • CroZbunjola

    09.01.2019 - 02:52

    I igrica se po meni čini fora što se tiče ovoga ,ali bilo bi bolje da su napravili umjesto battle royala neki survival mod gdje skupljaš sjemenke ,boriš se sa drugima ,gradiš kuću i štalu ,
    uzgajaš životinje i slično

    • CroZbunjola

      @CroZbunjola, 09.01.2019 - 03:03

      Koliko vidim igra zapravo je tako što sam i opisao tako da se ne obazirete na taj komnetar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?