HCL.HR

Ninja je vlastitim Fortnite turnirom opet postavio novi rekord gledanosti

Zoran Žalac 23.04.2018.   •   6 komentara   •   Zanimljivosti


Postavljen je novi rekord gledanosti živog prijenosa na Twitchu, no sudionici su oni stari – Ninja i Fortnite, ovoga puta bez Drakea.

Nisu se samo momci iz Epic Gamesa obogatili od Fortnitea. Veliku popularnost stekao je i najbolji igrač te igre, Travis “Ninja” Blevins, koji je prošlog vikenda organizirao svoj turnir u Fortnite: Battle Royaleu. Turnir je prenosio na svom Twitch kanalu, a sudionike je častio bogatim nagradama- svakome tko ga je u igri uspio ubiti dao je 2500 američkih dolara, a sveukupno je podijelio oko 50 tisuća dolara.

Naravno, taj mu se novac dijelom i vratio putem donacija preko prijenosa. Prijenos turnira postavio je novi rekord gledanosti na Twitchu te ga je u jednom trenutku pratilo više od 667 tisuća gledatelja. Ninja je tim rezultatom srušio svoj prethodni rekord koji je najvećim dijelom ostvario zbog činjenice da je Fortnite zaigrao sa slavnim kanadskim reperom Drakeom.

Komentari (6)

  • BeLLicus

    23.04.2018 - 18:35

    Najbolji igrac pa i ne bas. Najpopularniji sigurno je. Lako je rokat njubove na publicu kad imas 1000 sati iskustva. Mislim lik je brutalan igrac. Ali imao sam priliku odgledat cijeli turnir gdje su bili jako dobri igraci. Od 9 partija ninja je dobio samo jednu, zato je i podjelio toliki novac.

    • ReflectoR

      @BeLLicus, 24.04.2018 - 17:14

      u prosjeku bolji je od svih koji su bili na turniru.

  • SanKa

    24.04.2018 - 10:40

    nikad nisam razumio ljude koji gledaju druge ljude kako igraju. i on je sad neki superstar koji igra debilnu igru…wow…al dobro ,to je samo moje misljenje ,svakome svoje…samo bih volio da je ovakvih članaka što manje…znam neke gaming portale koji doslovno seru samo o PUBGu, Fortniteu, sto je ovaj tjedan challenge ,sto je onaj..Dodano novo oružje.. Woow.

    • snooker

      @SanKa, 24.04.2018 - 17:45

      nisam ni ja, rađe ću sam igrati nego gledati njih kako se deru u mikrofon i krevelje u kameru

    • hrco1000

      @SanKa, 25.04.2018 - 10:31

      To mi je pomalo poput onog “Ne razumijem kako netko moze gledati nekoga kako igra nogomet” sliccno za bilo koji sport. Svatko svoje neka gleda.
      Meni osobno ovakve novosti niti smetaju niti interesiraju posebno, ne pratim Ninju, ali bilo kakav clanak mi nije los za ubit dosadu.
      LP

    • SanKa

      @hrco1000, 25.04.2018 - 11:17

      usporedba gledanja profesionalnog sporta i nekog kretena pubertetlije s rozom kosom kako igra neku igru je u najmanju ruku, neozbiljna.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?