HCL.HR

Nintendo se na dan izlaska Switcha ne želi suočavati s prošlošću

Juraj Bevandić 24.02.2017.   •   0 komentara


Nintendo Switch će na dan izlaska dobiti pozadinski update koji će omogućiti eShop s par naslova i povezivanje Nintendo korisničkog računa, ali ne i Virtual Console.

Switch launch update

Nintendo Switch će na dan izlaska dobiti jedno ažuriranje koje će se srećom odraditi u pozadini dok ćemo mi moći petljati po nedavno prikazanim postavkama i izbornicima. Taj će update dodati eShop i omogućiti povezivanje Nintendo korisničkog računa čijim ćemo povezivanjem u principu biti potpuno spremni normalno igrati igre i koristiti konzolu kako želimo.

Na dan izlaska će na eShopu digitalno biti dostupna FAST RMX, Shovel Knight: Specter of Torment i Shovel Knight: Treasure Trove, ali to govorimo samo o prvom danu izlaska, dok će kroz godinu još izaći preko 60 indie ili kako ih Nintendo zove “Nindie” naslova o kojima će više pričati idući tjedan.

Taj prvi update će naravno omogućiti i multiplayer te umreženost konzole, ali Nintendo je potvrdio da neće uključiti i Virtual Console. Njihova popularna usluga za retro igre će izostati bez objašnjenja, a kažu da ćemo više informacija čuti u budućnosti. Inače, danas je podignut embargo na preview sadržaje konzole, pa ćete primijetiti puno pokrića raznih YouTubera i medija koji već imaju konzolu poput ovog videa kreiranja virtualnog avatara ili priloženog unboxinga iz prvog lica.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?