HCL.HR

Nogometaš dijelio kontrolere jer ga igrači Fife mrze

Zoran Žalac 18.08.2020.   •   12 komentara   •   Zanimljivosti


Monacov nogometaš Wissam Ben Yedder poklonio je pet kontrolera posprdavši se s igračima koje je naživcirao u FIFA Ultimate Teamu.

Francuski nogometaš Wissam Ben Yedder jučer je na Instagramu nakupio pola milijuna pratitelja. Mi u međuvremenu nismo postali lifestyle portal da je to samo po sebi vijest nego nam je za oko zapelo to što je Ben Yedder tim povodom odlučio podijeliti pet kontrolera za konzole, sa svojim potpisom. Nije rečeno koji kontrolera, no to je u cijeloj priči manje važno. Naime, interesantno je zašto je nogometaš dijelio baš kontrolere.

Igrači Fife 20, točnije rečeno njezinog Ultimate Team moda, ove godine nisu bili baš sretni s Ben Yedderom. Ranije ove godine taj je nogometaš dobio FUT karticu Team of the Season So Far kolekcije te je ondje ocijenjen pomalo suludim ocjenama koje možete vidjeti na gornjoj slici. Samim time, kartica je postala i suludo skupa.

Ben Yedder je među igračima FUT-a brzo postao jako omražen, toliko da je i sam postao svjestan te reputacije. U nekoliko se navrata šalio da igrači zbog njega razbijaju kontrolere, a sada im se odlučio odužiti poklanjanjem novih kontrolera. Doduše, nagrada mu je bila skromna, a i male su šanse da mu publiku na Instagramu čine oni koji ga proklinju u Fifa Ultimate Teamu.

Označeno sa: ,

Komentari (12)

  • movie

    18.08.2020 - 16:46

    Kako je bio omražen. Kartica je ove godine bila OP i svaka treća momčad imala ga je u napadu. Jedna od najtraženijih kartica ove godine zbog svojih atributa koji su u fifi 20 došli do potpunog izražaja.

    • BeLLicus

      @movie, 18.08.2020 - 20:22

      Daj mi objasni čisto informativno na koju foru prosječan igrač kao što je Ben Yedder u stvarnom životu jel… Ima ocjenu 97, Shoot 97,Pace 97, Driblling 98 wtf na koju foru ima gotovo savršene ocijene? Nije mi jasno…

    • movie

      @BeLLicus, 18.08.2020 - 20:56

      Kada ne poznaješ koncept futa, logično je da ti nije jasno. Pa da ti probam objasniti. Ben Yedder ima karticu ratinga 83. U fifi 20 dobio je 8 kartica. Tri puta je bio u totw i svaki put dobija totw karticu s većim ratingom i boljim statsima. Bio je proglašen i igračem mjeseca u francuskoj ligi za što je dobio POTM karticu opet većeg ratinga. Potom je dobio i shapeshifters karticu koja je ioet većeg ratinga. Na kraju je bio u najboljoj momčadi francuskog prvenstva za što je dobio karticu koju vidiš. Znači od prve 83 kartice svaka sljedeća koju je dobio, a dobio ih je sveukupno osam dolazi sa poboljšanim statsima. To je koncept FUT-a. Inače taj prosječan igrač je ove sezone u 37 utakmica zabio 22 gola i dodao 4 asistencije.

    • idris

      @movie, 18.08.2020 - 21:40

      Da Bog dragi sačuva…

    • movie

      @idris, 19.08.2020 - 10:42

      Koji dio ti i dalje nije jasan? Sve je vrlo jednostavno i ne vidim problem da bi se morao Bog zazivati.

    • ToniMC

      @BeLLicus, 19.08.2020 - 10:37

      Prosječan igrač ahhahahaha…. nemoj nas nasmijavat. To što su mu uzeli nagradu najboljeg strijelca francuskog prvenstva ne znači da je prosječan.

    • movie

      @ToniMC, 19.08.2020 - 10:46

      Taj prosječan igrač tri puta je bio u momčadi kola i jednom je bio proglašen igračem mjeseca u francuskoj ligi. Zabio je 22 gola i dodao 4 asistencije u 37 odigranih utakmica. Nije loše za prosječnog igrača.

    • movie

      @movie, 19.08.2020 - 10:48

      Zaboravio sam dodati da je uvršeten u najbolju momčad Ligue 1 za ovu sezonu.

    • SonOfZeus

      @movie, 19.08.2020 - 11:53

      Uuuuuuu pazi čak tri puta u momčadi kola u prejakoj Francuskoj ligi?! Uuuuuu. Daj me ne nasmijavaj. Lik ima veći dribble i pasa neko veznjaci koji su bili u momčadi lige prvaka i osvojili LP.

    • movie

      @SonOfZeus, 19.08.2020 - 13:15

      Ta prejaka francuska liga ima dva kluba u polufinalu lige prvaka. Moždavi oba u finalu, a možda i osvajača lige prvaka. U svakom slučaju koncept je takav. Za svaki totw u koji upadne dobije novu karticu. Za svaki potm dobije novu karticu. Za tots dobije opet novu karticu. Vrlo jednostavno je za shvatiti. I oršić je dobio nekoliko kartica tijekom sezone za svoje nastupe da bi na kraju dobio tots karticu ratinga 95. Nije mi jasno zašo komentirate a nemate pojma kako fut funkcionira?

    • SonOfZeus

      @movie, 20.08.2020 - 12:49

      Triggered level over 9000. Sto te toliko frustrira sto ljudi smatraju da je ocjenjivanje kartica na taj način notorna glupost? Opusti se čovječe

    • movie

      @SonOfZeus, 20.08.2020 - 13:13

      Ma ne frustrira. Lik lijepo zamoli da mu objasnim ukratko koncept futa a onda se neki s tim isprdavaju. Ne igraš taj mod, ne poznaješ ga i čemu onda komentiranje nečega što te ne interesira, pogotovo negativno komentiranje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?