HCL.HR

Nova igra From Softwarea neće biti Game of Thrones; dolazi i novi Ni no kuni i Tales of Arise

Pero Mlinar 08.06.2019.   •   5 komentara


From Software ipak ne radi na Game of Thrones igri, ali nam kao utjehu priprema nešto čiji logo uvelike podsjeća na Dark Souls – puta tri!

Pročulo se ovih dana da je autor Pjesme leda i vatre, George R. R. Martin, konzultirao jednu japansku tvrtku pri izradi neke nove igre. Što se tiče identiteta “jedne japanske tvrtke” na internetskoj kladionici svakako je favorit bio studio From Software, a pretpostavilo se da bi igra mogla biti Game of Thrones. Prvo je, pokazalo se, bilo apsolutno točno. Drugo je bilo apsolutno krivo. Nova igra From Softwarea nema veze sa svijetom Game of Thronesa.

Da će Elden Ring biti naslov na kojemu je sudjelovao Martin saznalo se nakon što je izdavaču Bandai Namcu procurio program za nadolazeći E3.  Elden Ring bit će “fantastični akcijski RPG smješten u svijet koji su stvorili Hidetaka Miyazaki i George R. R Martin” i bit će, navodno, “najveća igra From Softwarea do danas”.

Isto tako, izgleda da od naslova Bloodborne Kart, inače uopće posve legitimne želje fanova, neće biti ništa. Druga igra koju će Bandai Namco predstaviti na konferenciji trebao bi biti Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered. Slabo. Možda dogodine oduševljenje zamijeni razočaranje.

Dotad ćemo pak igrati Tales of Arise, treću igru koju će predstaviti Bandai Namco i koja će biti dijelom Tales serijala i sadržavati “nove likove, osvježenu borbu i klasične Tales of mehanike.” Ne znam za vas mladići i djevojke, ali ja bih i dalje Bloodborne autiće, odnosno kočije. Inače, sve tri igre trebale bi biti dostupne na PC-u, PlayStationu i Xboxu One.

Istinitost podataka moći ćemo provjeriti vrlo brzo, jednom kad Hidetaka Miyazaki (ili netko od japanskih ambasadora) uleti na losangelesku scenu pred tisuće ljudi. Pješke ili u kolima, to je sad pravo pitanje.

Komentari (5)

  • NiKra95

    08.06.2019 - 15:43

    Možda je pak ta misteriozna japanska tvrtka Nintendo hehe

    George R. R. Martin nas je valjda naučio da očekujemo neočekivano…

  • Rakan

    08.06.2019 - 16:14

    Bloodborne kart legitimna zelja fanova? When besposlenost i frustracija kicks in.

  • Aldin219

    08.06.2019 - 16:40

    Omg

  • DINEK

    08.06.2019 - 21:29

    Miyazaki 1 – Kojima 0 ?

  • SanKa

    09.06.2019 - 18:04

    nije bed, ipak je to from software. samo da ne bude tako jebeno teška

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?