HCL.HR

Novi bager simulator ima prihvatljivu simulaciju fizike, evo kako lomi konstrukcije

Zoran Žalac 18.07.2022.   •   2 komentara


U novom bager simulatoru zvanom Demolish & Build 3: Excavator Playground rušit ćemo sve što stignemo, uz navodno realistični model fizičke destrukcije.

Pisali smo nedavno o bauštelskim igrama, a kako je i dalje sezona kiselih krastavaca, ne bismo si oprostili da vas propustimo izvijestiti o još jednom bager simulatoru. Radišna tvrtka PlayWay najavila je Demolish & Build 3: Excavator Playground, raj za sve one koji vole rušenje i lomljenje stvari.

Radi se tu o trećem dijelu relativno nepoznatog serijala, ali prvom koji nosi broj, a ne godinu u naslovu. Prethodna dva Demolish & Builda izašla su 2018. i 2019. godine, a pokupili su osrednje ocjene. Ovaj treći dio trebao bi biti baziran na novom modelu fizike i destrukcije, a upravo je na to fokusiran i prvi video.

Čini se kako je igra u vrlo ranoj fazi razvoja i do izlaska pune verzije mogli bismo se još dosta načekati. Međutim, developer simboličnog imena Demolish Games najavljuje kako ćemo uskoro moći isprobati tech demo da se vlastitim očima uvjerimo u razinu uništavanja koje nas očekuje.

Da se razumijemo, nije fizikalni model jako napredan u odnosu na igre kakve smo imali prije 13 godina (Red Faction Guerrilla, Far Cry 2…), ali je svejedno vrijedno pažnje kad se ovako nešto napravi na B razini produkcije.

Komentari (2)

  • Kosta99

    18.07.2022 - 17:32

    spavas li mirno igore

  • Rastmahatta

    19.07.2022 - 00:20

    Hoće li biti i opcije pikamiranja, zna li se šta?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?