HCL.HR

Novi Rainbow Six (ni)je postao parazit

Zoran Žalac 16.02.2021.   •   3 komentara


Rainbow Six Parasite navodno je novi naziv co-op igre koja se prvotno trebala zvati Rainbow Six Quarantine, što bi bilo nezgodno u ovo vrijeme pandemije.

UPDATE: Iz Ubisofta su se očitovali o ovim glasinama, tvrdeći kako još nisu odredili ime novog Rainbow Six naslova. Spomenuti “Parasite” za sada je privremeni naziv, što ne znači da će se i koristiti u konačnom nazivu.

Izvorna vijest: Nedavno su iz Ubisofta otkrili kako razmatraju promjenu naziva nadolazeće igre Rainbow Six Quarantine. Kako je veliki dio svijeta u doslovnoj karanteni zbog pandemije virusa COVID-19, u Ubisoftu vjeruju da im marketinški ne bi bilo najpametnije u ovo vrijeme izbaciti igru koja se tako zove.

Sada se pak čini kako su već našli zamjenu za “karantenu”. Internetski su rudari zapazili kako su na PlayStation Network poslani materijali koji uključuju gore priloženu sliku, a ondje se jasno vidi kako je novi naziv igre Rainbow Six Parasite. Ništa još nije službeno potvrđeno, ali su velike šanse da ćemo umjesto karantene doista dobiti parazita.

U slučaju da bude tako, Ubisoftu će ovo biti druga igra koju su morali preimenovati unutar godine dana. U 2020. su tako izbacili Immorals: Fenyx Rising koji su prethodno najavili kao Gods & Monsters, ali im je tvrtka koja proizvodi energetska pića Monster navodno zabranila da koriste Monsters u nazivu, koliko god to bedasto zvučalo.

Komentari (3)

  • Lovro Maroševac

    16.02.2021 - 13:09

    Logičan naziv, ako i bude sluzbeno, ipak je ovo inspirirano Outbreakom, a tamo je parazit kriv za te njihove zombije.

  • zbosec49

    16.02.2021 - 13:30

    Ima li neki konkretni gameplay video ove igre ?

    Ako se dobro sjecam, i Naughty Dog je morao preimenovati Outbreak day ( September 26 ) u Last of us day.

  • Saren

    16.02.2021 - 14:00

    Mogli su odmah tako u startu umjesto nepotrebne bruke… ili neka se jednostavno zove Outbreak kad se vec prica vrti oko toga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?