HCL.HR

Obožavatelje Warframea čeka vrlo sadržajna 2019. godina

Hrvoje Smoljić 21.01.2019.   •   7 komentara


Digital Extremes baca u petu brzinu i tijekom 2019. godine planira proširiti svoju besplatnu igru o svemirskim nindžama čitavom hrpom novog sadržaja.

Warframe je besplatna mrežna multiplayer igra koju često optužuju za nedostatak sadržaja. Njen proizvođač, Digital Extremes, svjestan je da sadržajna ažuriranja moraju biti učestalija kako bi se zadržao interes igrača. To je naročito slučaj s obzirom da je Warframe igra koja nema jasno definiran end-game sadržaj koji bi ih zabavljao u nedogled.  Tako je u sklopu redovnog informiranja putem Twitcha najavljeno što sve igrači mogu očekivati u 2019. godini.

Prije svega, otkrivene su dvije nove klase, odnosno Warframea. Prvi, imena Hyldren je nalik tenku, a njegove sposobnosti su usmjerene na nanošenje štete protivnicima, ali i pomaganje saveznicima. O spososbnostima drugog Warframe-a imena Wisp nije mnogo rečeno, ali samo ime potencijalno otkriva njegovu generalnu tematiku.

Proširivanje igrine priče također će biti fokus mnogih ažuriranja. Neka od njih odnosit će se na Venerin otvoreni svijet predstavljen u velikom Fortuna ažuriranju, a druga će nastaviti priču iz Sacrifice lanca misija i uvesti nas u “novi rat” protiv Sentient rase. To će sa sobom donijeti promjene struktura pojedinih misija i izazova kao i dizajna nekih levela.

Proizvođač također planira izmijeniti sustav borbe hladnim oružjima, ali i ubaciti prošireni tutorial kako bi novim igračima olakšao snalaženje sa uistinu brojnim mehanikama igre. Konačno, najoečkivaniji dodatak je svakako onaj prikazan na prošlogodišnjoj Warframe Tennocon konferenciji, kodnog imena Railjack. Radi se tu o spoju svih elemenata igre u vidu svemirskih bitaka i preuzimanja neprijateljskih brodova.

Sve navedeno obećava uistinu uzbudljivu godinu za sve ljubitelje Warframea. Iako specifični datumi izlaska ažuriranja kao ni njihova dostupnost na različitim platformama nisu spomenuti, računajte da ćemo vas o izlasku svakog većeg pravovremeno izvijestiti.

Komentari (7)

  • Ki-ya Karate Monster

    21.01.2019 - 14:36

    Nisu Battle Royale ubacili?

    • Jason

      @Ki-ya Karate Monster, 21.01.2019 - 15:32

      Nisu ludi

    • Graveland

      @Ki-ya Karate Monster, 21.01.2019 - 18:22

      Budi mi normalan normalan mi budi.

  • Hrvoje Smoljić

    21.01.2019 - 14:55

    Jezik pregrizo 🙂

  • delight353

    21.01.2019 - 15:19

    Čeka ih još jedna godina teškog grindfesta…

  • edviiN

    21.01.2019 - 17:30

    Prosle godine su pokazali sa mogu izbacit dobar content!
    Nadam se da ce i ove..

    • Saren

      @edviiN, 21.01.2019 - 18:45

      Vjerojatno hoce, prosla godina mi je bila super sa Fortunom i svim ostalim sto su ubacili tako da idu u dobrom smjeru. Sudeci po ovome gore nece nedostajati zabave ni ove godine 🙂 A i cini se jedni od rijetkih da jos postuju fan bazu i slusaju prijedloge.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?