HCL.HR

Ocijenite bi li Rocket League bio bolji da možete pucati kao Messi

Pero Mlinar 14.12.2018.   •   8 komentara


Krivulje, vijuge i skretanja stvari su koje su bile na pameti dečkima koji su odlučili napraviti zanimljiv eksperiment o mogućnostima udaranja lopte u Rocket League.

Gledajte – ako nešto nedostaje Rocket Leagueu, to je mogućnost da opalite jednu zmijicu. Da svladate vratara jednim messijevski odmjerenim plasiranim  udarcem u rašlje. Jer, realno, pucanje u tom naslovu često bude onakvo kao što je na blatnjavim zasadbreškim i zebanskim travnjacima Treće međimurske lige – udri što jače pa što bude. Bez finese, bez elegancije.

Međutim, situacija je takva da bi se, usprkos očitom izostanku mogućnosti krivudanja lopte, neki igrači Rocket Leaguea i dalje žalili da su gol primili upravo zato jer im je lopta – krivudala. Haha. Da bi taj mit raščistili, nekoliko dečki uhvatilo se ozbiljnog posla. U Rocket League su dodali mogućnost pucanja plasiranih udaraca, to snimili pa stavili na Youtube čitavom svijetu pred oči da vidi koliko bi igra zapravo bila drugačija da u njoj doista postoji ta mogućnost.

Osobno, meni se igra u novoj varijanti itekako sviđa.

Označeno sa: ,

Komentari (8)

  • PppPP

    14.12.2018 - 14:45

    “udri što jače pa što bude” – nop, dobri igrači znaju i moraju plasirati loptu u određeni dio “mreže” ovisno o poziciji protivnika

    • Jasterrr

      @PppPP, 14.12.2018 - 14:55

      NE LAŽI

    • PppPP

      @Jasterrr, 14.12.2018 - 17:00

      Ocam’

  • chupacabra1

    14.12.2018 - 18:35

    Lol. Ma ne treba ovo igri, takvi šutevi se lako izvedu doziranjem boosta i korištenjem air rolla pri udarcu. Kad se izvježbate otvoreni šut je praktički penal, golmanu samo sreća pomaže. Nisam pogledao video, ali apsolutno ima šuteva s efeom koje sam i sam puno puta izveo. Ljudima je teško jer je potrebno dok se leti prema lopti rotirati svoj auto što većom brzinom da bi se učinak vidio, a to se ne može običnim skokom i udarcem. Daleko je to od Roberto Carlosa, ali replay ne laže (posebna rasprava koja datira do najranijih ISS-ova). To što kažeš treća županijska liga – istina, ali ne prolazi dalje od najnižih rangova, mada se i kasnije svega vidi.

    • Jasterrr

      @chupacabra1, 14.12.2018 - 19:10

      “Nisam pogledao video”. U videu je objašljeno da ne postoje CURVE i da je to optička varka kad se kamera pomiče. Također potvrđeno od strane developera. Svakako pogledaj video ne samo da se uvjeriš nego ima i zanimljivih prijedloga.

    • chupacabra1

      @Jasterrr, 14.12.2018 - 21:10

      Hoću nego je preko deset minuta pa mi se ne da odmah. Ma vjerujem ti, oko vara, to što sam ja vidio felš ne znači da ga je i bilo. Zanimljivo da toliko dugo nisam primijetio da je to nešto drugo. Znači replay ipak laže, jer bih se za neke šuteve bio zakleo da su zbog felša skrenuli u okvir…

  • chupacabra1

    14.12.2018 - 18:37

    Tj. ne takvi šutevi, nego oni koji idu tamo gdje vi želite.

  • bibe9999

    15.12.2018 - 16:04

    Ideja je zanimljiva ali izvediva samo ako bi se to uvelo u casual, nikako competitive

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?