HCL.HR

Odgođena je još jedna next-gen igra, The Invincible stiže 2022.

Zoran Žalac 09.04.2021.   •   2 komentara


Retro budućnost igre The Invincible ipak ćemo doživjeti – u budućnosti. Poljski tim Starward Industries pomaknuo je izlazak te igre na 2022. godinu.

Lako je moguće da bi nas jedan dan mogla zadesiti vijest da je sljedeća generacija igara odgođena za nagodinu. Naravno da nije baš tako, ali ponekad se čini kao da jest. Nakon što je jučer odgođen Deathloop, stiže nam vijest o odgodi još jedne next-gen igre, ovoga puta za 2022.

Poljski tim Starward Industries priznao je kako njihova igra preživljavanja The Invincible više nije u planu za ovu godinu, kako su prvotno bili najavili. Sada ju planiraju dovršiti 2022.

The Invincible je SF priča Stanislawa Lema iz 1964. godine o putovanju na planet Regis III koji sadrži brojne tajne i natjera posadu jednog broda da preispita svoje poglede na život. Adaptacije te priče u obliku videoigre donosi atompunk ugođaj i retro-budućnost iz ere kada se čovječanstvo svim silama nastojalo otisnuti sa Zemlje u nepoznata svemirska prostranstva.

Ruku na srce, igru još uvijek nismo ni vidjeli u pokretu, a s obzirom na spori rast korisnika PlayStationa 5 i Xbox Series X/S konzola, možda i nije loša stvar što će The Invincible doći nešto kasnije.

Komentari (2)

  • lkuka13

    09.04.2021 - 22:06

    Pravo je pitanje zašto pustiti u prodaju igru kad mali broj ljudi to ima na čemu igrati. Dok konzole dođu na police igra zastari. Realno tek 2023 će se moći kupiti konzole sa polica trgovina..

  • BozanicJosip

    10.04.2021 - 13:54

    Pročitao sam samo Solaris, ali ako igra bude imalo atmosferična kao Solaris onda možemo očekivat vrhunsko iskustvo. Samo neka odgađaju koliko god treba!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?