HCL.HR

Okršaj Lare Croft i vradžbina Sibirske šume u Baba Yaga DLC-u

Petra Rukav 21.01.2016.   •   6 komentara


Crystal Dynamics najavio je prvi DLC narativnog karaktera za Rise of the Tomb Raider naziva Baba Yaga: The Temple of the Witch koji već sljedećeg tjedna stiže na Xbox One, a PC verzija bit će dostupna prilikom izlaska.

baba-yaga

Svi koji su dosad na Xbox konzolama uživali u epskim avanturama Rise of the Tomb Raidera s kultnom ženskom ikonom u svijetu igara, pametnom i hrabrom Larom Croft, sljedećeg će tjedna imati razloga da to učine ponovno, obzirom da je za tada najavljen izlazak prvog dodatnog sadržaja koji će imati vlastitu priču.

Baba Yaga: The Temple of the Witch DLC proširit će priču glavne kampanje dodajući neka nova lica, grobnice pune zagonetki i desetljećima stare misterije vezane uz mitsko biće slavenskog folklora imena Baba Jaga, stare vještice s kolibom na kokošjim nogama.

Isto tako, ovaj DLC će opremiti Laru novom, finom oblekicom te nešto boljom verzijom oružja koje je obilježilo ovaj reboot – dakle, luk – kako bi nam gospodična Croft bila lijepa, a u isto vrijeme i borbena, dok se upušta u nepoznate avanture i stiče različita iskustva kulminirajući u obračunu s „drevnim i mitskim zlom“.

Navodno se radi o „satima“ gameplaya, što bi neke moglo potaknuti da ugrabe jedan Season Pass za ovaj i buduće DLC-ove. No ako ipak ne želite srljati kao guske u maglu, uvijek ovaj DLC možete kupiti i zasebno.

Za Rise of the Tomb Raider, Crystal Dynamics planira izdati svega tri DLC-a. Osim nadolazećeg, prvi je izbačen prošlog mjeseca pod nazivom Endurance Mode, a treća i posljednja ekspanzija, naziva Cold Darkness Awakened, vjerojatno stiže u idućih nekoliko mjeseci.

Baba Yaga: The Temple of the Witch bit će dostupna od sljedećeg tjedna, 26. 01., na Xbox One platformi, a u PC će biti uključena prilikom njena izlaska dva dana kasnije, 28. 01.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • Slim1992

    21.01.2016 - 12:21

    Jedva cekam, samo neka izlazi sadrzaj, sto vise to bolje…

  • pesek32

    21.01.2016 - 16:33

    Jedva čekam da izađe igra na PC-u. Još malo… Vjerojatno ću kupit ovo.

  • miro25

    21.01.2016 - 16:53

    čeka se 28.01 da igra izađe na piceku 🙂

  • hanteed

    21.01.2016 - 18:29

    yaga hhh

  • maxim.x

    21.01.2016 - 19:34

    Prednaruceno za PC, jedva cekam 🙂

  • Talijan

    22.01.2016 - 13:22

    ee ovo se samo čeka 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?