HCL.HR

Onrush je nova arkadna racing igra na kojoj radi bivši developer MotorStorma

Petra Rukav 31.10.2017.   •   4 komentara


Ljeto 2018. godine upotpunit će nam nova arkadna racing igra Onrush, na kojoj rade ljudi koji već imaju godine i godine iskustva u tom žanru.

onrush

Još jedna nova igra koju je Sony otkrio na jučerašnjem Paris Games Weeku jest frenetična racing igra Onrush. Bez puno filozofije, na ovom naslovu rade novi članovi britanskog razvojnog tima Codemasters, koji se sastoji od bivših članova Evolution Studiosa.

Evolution Studios poznat je po brojnim racing igrama, poput WRC i MotorSport serijala te Drivecluba, koje smo od 2001. pokretali na svojim PlayStation konzolama. Nažalost, studio je zatvoren prije godinu dana, no izgleda da su njegovi zaposlenici brzo pronašli mjesto gdje će pokazati svoje talente.

U svakom slučaju, njegov izdavač Deep Silver objelodanio je da će „ovaj naslov pun akcije zanemarivati zakone fizike“ u ljeto 2018. godine, a virtualni vjetar u kosi osjetit ćemo na PlayStation 4 i Xbox One konzolama.

Direktor igre, Paul Rustchynsky, na koncu je poručio da je „najbitniji čimbenik ove igre zabava. Ovdje se ne radi o odabiru guma, dodatcima za vozila ili čak trkaćim stazama; riječ je o tome da sjedite na rubu sjedala i riskirate mnogo kako bi dobili najbolje nagrade“.

Komentari (4)

  • deanHR

    31.10.2017 - 11:53

    Bravo Codemasters. Takav studio raspustiti… Želim im uspjeha, vrlo vjerojatno ću kupoti njihovu igru. Driveclub i Driveclub VR još uvijek povremeno odigram. Na žalost motorstorm sam viš gledao nego igrao ali ako naprave nešto u tom stilu onda bude to odlično. Opet…Bravo Codemasters. Legende

  • Reponja123

    31.10.2017 - 13:29

    Koliko dugo čekam ovakvu igru odma kupujem čin izađe

  • Fr3dY

    31.10.2017 - 21:16

    Ohooo pa moglo bi se i ovo uzetii taman skupim pare dok izađe

  • Count de Money

    01.11.2017 - 10:21

    Napokon Motorstorm na ps4. Sjećam se kako je Motorstorm izgledao kao launch naslov za ps3. Toga danas više nema (takvog skoka u grafici) a plus toga je bio odlična igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?