HCL.HR

Oprema u Assassin’s Creed Valhalli neće biti nasumično generirana

Pero Mlinar 29.05.2020.   •   8 komentara


Assassins Creed Valhalla imat će manji izbor oružja i oklopa od njegovih prethodnika. No, to nije loša vijest – sva će oprema u igri biti unikatna!

To da oružja i oprema na koje se nailazi nisu ni po čemu specifični već se razlikuju samo po statistikama jedna je od stvari počinju ići na živce kad neki naslov igrate dulje vrijeme. U isto vrijeme, to je u novijim RPG-ovima uobičajen fenomen. Tako niti posljednja dva Assassin’s Creeda u tom pogledu nisu bili nikakva iznimka. I Origins i Odyssey imali su nasumičan sustav loota koji je nagrađivao opetovano grindanje. Ali dok je količina opreme na koju ste u igrama mogli naići bili pozamašna, oprema sama po sebi nije bila unikatna niti zanimljiva.

Što se pak Assassin’s Creed Valhalle tiče, stvari će izgledati drugačije.  Ovo su riječi glavnoga pisca Darbyja McDevitta za časopis Official PlayStation Magazine UK:

Svaki komad opreme u igri može se nadograditi više puta tako da kad naiđete na novi komad opreme to je razlog za uzbuđenje i slavlje. Možete ga koristiti dulje vremena. Dakle, radi se o drugačijem pristupu od onog u prethodnim igrama.

Drugim riječima, sva će oprema u Assassin’s Creed Valhalli biti unikatna. Ono što pak ostaje vidjeti jest hoće li stjecanje nove opreme biti popraćeno zanimljivim questovima, popratnim pričama i unikatnim lokacijama. Kako god bilo, čini se da bi Valhalla mogla unijeti podosta (potrebne?) svježine u Ubisoftov serijal.

Komentari (8)

  • ps4gamerandkpop

    29.05.2020 - 18:08

    Jel to znaci da vise nece biti duplikata?

    • Mila Grubisic

      @ps4gamerandkpop, 01.06.2020 - 13:24

      ja se barem tako nadam, u Origins-u mogo si naći legendarni cursed spear čak i tri puta

  • Toma_HR

    29.05.2020 - 19:03

    Jako dobra vijest, do sad je bilo bezveze potpuno, uzmeš šta ti odgovara i samo upgrade do kraja. Jedino od opreme je bila gnjavaža sa recikliranjem. Najgluplji dio zadnja dva AC-a, dobro da to izbace

    • Mila Grubisic

      @Toma_HR, 01.06.2020 - 13:26

      ma samo dismantle nepotrebnu opremu.

  • Arthur

    29.05.2020 - 20:19

    Sve što sam dosada čuo sve je bolje od boljega. Čini se da je ubisoft napokon poslušao puste vapaje fanova, učio na vlastitim pogreškama i malo provjerili kako druge igre rade stvari. Čak mislim da bi ovaj put ovo moglo doživjeti visok uspjeh s obzirom na sve. I još samo da ne krenu odavati previše igre kao obično jer je igra samim imenom poznatog serijala stvorila sasvim dovoljan hipe i više nije ni potrebno. Možda se malo prerano nadam, jer je ipak riječ o ubisoftu, i ima još dosta vremena da kiksaju nešto, ali to stvarno ne bi želio

  • Bojko77

    29.05.2020 - 20:31

    19.06 u Trst po TLOU2, GameStop, i tad pada preorder za Ulitmate edition za AC….

  • funky0308

    29.05.2020 - 21:12

    Odlicne vijesti. Ako mi ista u vecini RPGova smeta (i kod svih podzanrova RPGa) to je ta nemastovita ideja oko oruzja. Kad u igri skupim 50 maceva koji su potpuno isti i onda nabadam kojeg prodati, a koji je ipak visi lvl pa ga cuvam. Za sada sto smo culi o igri izgleda OK, ono najbitnije cemo vidjeti kada krenemo igrati. Ja mislim da vise nista gledati ni necu. Prvi gameplay samo i to je to. Spojlati ce mi opet pola igre.

  • Mila Grubisic

    01.06.2020 - 13:39

    Ja samo čekam 12.7 da Ubisoft na svojoj E3 konferenciji pokaže pravi gameplay, ako valja ona preorder ako ne, onda se čeka prvi sale.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?