HCL.HR

Otkriveni su svi detalji Terminatorovog posjeta Ghost Recon Breakpointu

Hrvoje Smoljić 29.01.2020.   •   3 komentara


Iako smo umjesto Arnolda dobili generičnog ćelavca broj 1, Terminator event unutar Ghost Recon Breakpointa izgleda kao da bi mogao biti vrlo zabavan.

Ubisoft nam je početkom tjedna kratkim teaserom zagolicao maštu i najavio dolazak Terminatora u Ghost Recon Breakpoint. No, s obzirom kako event počinje danas, a kako bi privukli igrače, objavili su detaljne informacije što ih unutar eventa i očekuje.

Već danas je unutar igre dostupna prva misija u kojoj se igrači moraju udružiti s opakom ženom iz budućnosti imena Rasa Aldwin. Sve, od dijaloga, likova i lokacija u sklopu misije su naravno inspirirani prvim Terminator filmom, a tematske su i nagrade za njeno uspješno izvršavanje. To podrazumijeva nova oružja, vozila i naravno onu slavnu ukradenu punk motorističku odjeću, ali i onu nalik onoj koju je nosio Kyle Reese.

Druga misija dolazi 1. 2., te bi trebala donijeti konačni okršaj s Terminatorom kojeg nažalost, suprotno nadanjima, nije utjelovio Arnold Schwarzenegger. Nagrade će biti moguće zgrabiti isključivo ukoliko misije završite između 29. 1. i 6. 2., dok će misije zauvijek ostati dostupne unutar igre.

Ako je event upola dobro odrađen kao Predator u Wildlandsu, Ubisoft bi mogao i privući kojeg igrača natrag u igru. Ako ništa, treba im barem čestitati na dobro složenom traileru i odličnoj upotrebi Terminator glazbene teme.

Komentari (3)

  • Rajder

    30.01.2020 - 06:36

    Ok, Predator je imao više smisla, džungla…droga…južna A….

  • DrunkO_OMonkey

    30.01.2020 - 06:48

    Ako Arnold nije terminator, smatram to kineskom kopijom proizvoda. Kao i svaki terminator film u kojem Arnold nema glavnu ulogu ” ahm zadnji film ahm”. To jednostavno treba odmah bacit u smece

  • Kajkakko

    30.01.2020 - 08:20

    Dobra ideja 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?