HCL.HR

Uz ovaj natpis i vi možete otvoriti firmu za hvatanje demona

Zoran Žalac 22.02.2019.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Želite li poput Dantea i Nere otvoriti svoju firmu za hvatanje demona, dobro će vam doći službeni natpisi. Ako za njih imate “kintu”.

Capcom je za nadolazeći Devil May Cry 5 pripremio hrpetinu licenciranih materijala, odnosno proizvoda. Već smo pisali o tome da Ultra Limited izdanja sadrže odjeću likova iz same igre, a sada su u suradnji s tvrtkom Neon Creatons u prodaju lansirali neonski znak “Devil May Cry” u dvije verzije. Jedna je u plavoj boji i dizajnirana je u novom fontu (ta se koristi . Druga verzija je u crvenoj boji, a radi se o natpisu koji je korišten u starijim DMC igrama.

Iako bi otvaranje firme za lov na demone potencijalno bilo unosno na našim prostorima, sami natpisi nisu baš jeftini. Plava inačica košta 1035 funti, dok je crvena nešto jeftinija – 945 funti. Nije nam poznato dobije li se uz natpise i malo svete vodice, onako – gratis. To morate pitati na ovoj stranici.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • Apocalypse4987

    22.02.2019 - 17:08

    a mogu i meštru odnit ovu sliku i napravi mi 5 puta jeftinije. naravno, u led varijanti, još ne poznam nikoga ko radi prave neonke

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?