HCL.HR

Overwatch će najboljim igračima dijeliti zlatne pljuce, zaslužujete li ih vi?

Juraj Bevandić 23.06.2016.   •   3 komentara


Ne znam kada službeno stiže kompetitivni mode za Overwatch, ali Blizzard nam otkriva sve više detalja o njemu. Doznajemo da će najbolji igrači sezone biti nagrađeni kilama zlata.

overwatch

Overwatch još uvijek nije dobio rangirani kompetitivni mod, ali doznajemo sve više detalja o tome kako će funkcionirati kada napokon stigne. Doduše moramo vas podsjetiti da možete pristupiti probnoj verziji modea na posebnom serveru i to samo na PC-u, no samo u svrhe testiranja, pa se vaš napredak neće bilježiti i vaše iskustvo neće biti odraz punog iskustva po službenom izlasku.

Kako sam to zgodno napisao, točno bih trebao dati otkaz i početi pisati one stvari što brzo čitaju na kraju TV reklama za lijekove. A znate li za što nema lijeka? Za to da su neki igrači jednostavno bolji od svih ostalih. Takvi će, kada kompetitivni mod izađe, biti nagrađeni za svoje majstorije pa će najbolji igrači svake sezone dobiti oružja salivena od zlata.

Već znamo kako će oružja izgledati, pa bacite oko na galeriju i ne obraćajte pažnju na ove korejske natpise ispod. Ja rasturam Južnokorejski i vjerujte mi kad vam kažem da su to samo neki stvarno grozni vicevi. Zlatne pljuce će biti naravno samo kozmetička nadogradnja, samo znak da ste vi opaki frajer ili frajerica s kojima se ne isplati šaliti. Također funkcioniraju kao velika meta na čelu, jer tko ne želi ubiti najboljeg igrača sezone, ali za to ćete se morati pobrinuti sami.

Sviđaju li vam se zlatna oružja? Mislite da ćete ih uspjeti zaraditi?

Označeno sa:

Komentari (3)

  • D0ppelgangeR

    23.06.2016 - 17:14

    Ova igra je vec i ovako savrsena, a sa svakom novosti postaje sve bolja i bolja!! Ne mogu docekati competitive 😀

  • Dukie

    24.06.2016 - 08:53

    Meni zlatne pljuce sad odmah trebaju 😀 😀

  • UrbanFsk

    24.06.2016 - 11:12

    Overhyped!?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?