HCL.HR

U Overwatch se i ove godine vraćaju zimske radosti

Pero Mlinar 05.12.2018.   •   2 komentara


U Overwatchu se ljepote zimskih dana i noć tradicionalne slave i pa tako niti ova godina neće proći bez tematskoga božićnog slavlja.

Svatko voli malo snijega u svojim igrama u ovo doba godine pa da se mogu simulirati zimske radosti, ali bez mokrih gaća. Overwatch će tako i ove zime tradicionalno razveseliti igrače svojim izdanjem snježnih proslava.

Razdoblje takozvanih Winter Festivitiesa započinje idući tjedan, 11. 12. i trajat će sve do Nove godine, preciznije do 2. 1. Čitava se stvar drži u određenoj tajnosti pa se osim toga o događaju ne zna mnogo toga. Bit će zasigurno nove obleke, snježnih mapa i prigodnih kozmetičkih predmeta, ali ništa drugo nije potvrđeno.

Za očekivati je će se u Overwatch vratiti poznati modovi Mei’s Snowball Offensive i Yeti Hunt. Upitno je hoće li uz  njih biti uvedeni i neki novi modovi za igru jer su iz Blizzarda već ranije objavili da bi se radije posvetili balansiranju igre i postojećih modova. I dodavanju nove obleke. Kako je ipak ovo vrijeme darivanja i lijepih poklona, tko zna, možda vas na kraju iznenade i nečim drugim osim bozičnim kapicama za Ashe i ostale. Ali, samo ako budete dobri, naravno.

Označeno sa: , ,

Komentari (2)

  • DjokaBA

    05.12.2018 - 16:26

    Novih modova nece biti, ali ocekujem kul skinove.

  • lliquid_

    05.12.2018 - 22:26

    Supp igra ali ovih dana je mnogo tesko naci neke teammates kad je sve puno BR fanova

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?