HCL.HR

Padobran za višekratnu uporabu bit će izbačen iz Fortnitea

Pero Mlinar 14.11.2018.   •   2 komentara


Mnogim igračima nije se svidio eksperiment s uvođenjem padobrana koje se mogu koristiti više puta pa će oni stoga biti izbačeni.

Preko ljeta se u Fortniteu nudio mod naziva Soaring 50s u kojem je, između ostaloga, bilo moguće koristiti padobrane i nakon inicijalnog skoka s mape pri padu s određenih visina. Tu je opciju ovih tjedana Epic Games uvrstio i u standardne modove igre (solo, duos, squads). Ta je odluka podosta promijenila koncepciju igre, koja je njome postala brža te počela iziskivati neke druge taktike i strategije kako bi se došlo do pobjede.

Nekim se igračima to svidjelo, dok drugima baš i nije. Ovi drugi su, međutim, izgleda bili glasniji. Tvorci igre objavili su tako na službenim stranicama Fortnitea da eksperiment nije prošao kako je bilo zamišljeno te da će idućom zakrpom novi modeli padobrana biti zamijenjeni onim starim, odnosno da ih se neće moći koristiti više puta.

Za one kojima se inovacija svidjela tu su i dalje eksperimentalni modovi kao što su Soaring 50s, Disco Domination te Playground u kojima će ona biti zadržana, naravno, uz niz drugih “alternativnih” dodataka igri. Jedan od takvih novih modova je i upravo najavljeni Food Fight, a ako vam iz samog naziva nije jasno o čemu je tu riječ onda pogledajte sljedeći video.

Komentari (2)

  • vragec25cro

    14.11.2018 - 15:59

    Slično ko klasični mod capture and destroy

  • Pararera

    15.11.2018 - 01:12

    Već mi polako Epic kreće ići na živce. Šta rade? Dodaju jednu stvar i kasnije ju uklone.
    Koliko je do sad oružja uklonjeno? Dodaju LMG, C4 da bi ga nakon dva mjeseca uklonili. Isto i s duplim pištoljima, uklonjeno. Igra se svela na:
    zapucaj – izgradi kip gospe – sačmarica i SMG – ubi ili umri.
    Jednostavno je postalo pre glupo i pre monotono. Jedino šta ih spašava(barem u mome slučaju) što je na Fortniteu dobra ekipa. Da nema toga, vjerojatno bi propala igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?