HCL.HR

Pao lanac na biciklu, Season je odgođen za iduću godinu

Stjepan Fikter 30.07.2022.   •   7 komentara


Ove godine se ipak nećemo voziti biciklom i snimati zvukove jer je Season: A Letter to the Future još jedna igra koju ćemo zaigrati tek 2023. godine.

Početkom prošlog mjeseca napokon smo vidjeli i saznali nove informacije za Season: A Letter to the Future, igru u kojoj se vozimo biciklom i snimamo zvukove svijeta. Tad smo dobili okvirni datum izlaska koji je bio planiran za jesen ove godine, no na bicikl sjedamo tek u prvom kvartalu 2023 godine, kad igra stiže na PC i PlayStation platforme.

Season se tako pridružio brojnim naslovima koji su dobili odgodu pa studio iza igre kaže kako trebaju više vremena za isporučiti što kvalitetniju igru. Pri tome ne žele opterećivati zaposlenike nedostižnim rokovima kad je u pitanju vizija igre koju žele isporučiti.

Za one koji su možda propustili o čemu se radi, Season: A Letter to the Future vodi nas u avanturu dokumentiranja svijeta za buduće generacije. Tako ćemo kontrolirati Estelle s kojom ćemo snimati zvukova prirode, ljudi te glazbe. Osim mikrofona i kamere, bicikl će također imati veliku ulogu jer će nam to biti glavno sredstvo za putovanje svijetom koji je pred smjenom jedne ere.

Komentari (7)

  • Zoran Žalac

    30.07.2022 - 07:31

    I mislio sam da će biti tako… Lagano me već iritira što uopće spominju ikakve periode izlaska kad im nisu ni blizu. Prije samo dva mjeseca su imali trailer gdje su naveli da stižu ove jeseni. Ne late 2022, ne holiday 2022, nego u jesen. I onda nepunih 60 dana kasnije više nije 2022. Napiši “coming soon” i ćao, ako nemaš egzaktan datum i nisi siguran možeš li dostaviti igru na vrijeme koje ciljaš – nemoj ništa navoditi. -.-

    • kebbab

      @Zoran Žalac, 30.07.2022 - 13:48

      Pa da, to i meni nije jasno. Zašto su ga pokazali u 2020 godini kad ga još 2022 nema? To se prije nikad nije radilo. Bili su traileri nekih max 3-4 mjeseca prije izlaza. Samo još Season i onaj Forspoken su ostali iz onog prvog pokazivanja ps5 igara.

    • Zoran Žalac

      @kebbab, 30.07.2022 - 15:49

      Ma neka ga pokazuju kad i koliko hoće, ali ako nisi siguran u datum, nemoj ga najavljivat. Da su ovi bili sigurni, eventualna odgoda bi bila za par mjeseci – npr. kao Darktide što su pomaknuli za 2-3 mjeseca, ali je i dalje 2022. Ovi nisu bili sigurni ni za mjesec, a išli su navoditi godinu. Čemu? Ne mogu vjerovati da ću ovo reći, ali više bi se izdavača trebalo ugledati na Nintendo – oni najave datum kad su sigurni i to je to. Jedino su sa Zeldom malo trčali pred rudo.

    • kebbab

      @Zoran Žalac, 30.07.2022 - 16:48

      Ne, meni smeta. Primjer, kada san vidio trailer za Digimon Survive odmah sam znao da kupujem igru. A kad meni najave igru 2020 kao što je tada bila Project Athia, danas Forspoken, i u naredne 2 godine puste nekoliko trailera među kojim je i gameplay koji baš ne oduševljava, onda je jasno da su mi uništili sav hajp.

    • kebbab

      @kebbab, 30.07.2022 - 16:50

      A najgore je što uopće nemam više dojma šta očekivat od igre jer prvi trailer pokazuje drugačiju sliku o igri nego zadnji.

    • Zoran Žalac

      @kebbab, 30.07.2022 - 17:19

      Pa onda im trebaš biti zahvalan valjda – zar bi bilo bolje da si kupio igru i tek onda saznao da te gameplay baš ne oduševljava?

  • LucyQ

    30.07.2022 - 15:44

    😏

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?