HCL.HR

Path of Exile 2 ipak će biti odvojena igra, objavljeno je pola sata gameplaya

Zoran Žalac 29.07.2023.   •   3 komentara


Došlo je do promjene plana i Path of Exile 2 na kraju ipak neće biti proširenje za prvu igru, nego skroz odvojeni proizvod.

Kad je sada već davne 2019. najavljen hack’n’slash naslov Path of Exile 2 bilo je rečeno kako će taj nastavak zapravo biti ekspanzija unutar Path of Exile 1. Međutim, planovi su se od tada promijenili. Developeri igre obznanili su kako će Path of Exile 2 biti zasebna igra koja će imati odvojen balans gameplaya i odvojene sadržaje u vidu svojih ekspanzija.

Ipak, jedna će poveznica ostati aktivna između prve i druge igre, a to je da će se kupljeni sadržaji (npr. skinovi, oprema) moći koristiti u obje igre, tj. dijelit će se između njih. Sam PoE1 ostat će aktivan i nakon izlaska dvojke, koja još uvijek nema datum izlaska.

Vijest o odvajanju Path of Exilea 2 izazvala je podijeljena mišljenja fanova. Jedni navode kako će ovo igri dati priliku da dostavi nešto što će biti novo i drugačije od prvog dijela, dok drugi ističu kako bi ovo moglo podijeliti bazu igrača i skratiti životni vijek za obje igre.

U bilo kojem slučaju, osim ove vijesti dobili smo i novi prikaz gameplaya – od pola sata. Evo kako trenutno izgleda glavna konkurencija Diablu 4:

Komentari (3)

  • Croatomic

    29.07.2023 - 11:26

    Ako bude upola kao prvi dio bit će igra i pol

    • mate321

      @Croatomic, 29.07.2023 - 16:58

      znaci li to da je poe1 tri igre?

    • Artyom

      @mate321, 29.07.2023 - 22:02

      Ne, već ovih pola i one tri, e to su ti šest.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?