HCL.HR

PC verzija igre Back 4 Blood ima neke ekskluzivne značajke

Josip Klanfar 20.07.2021.   •   2 komentara


Turtle Rock Studios i Warner Bros. su najavili ekskluzivne značajke za PC verziju igre Back 4 Blood. Riječ je o grafičkim postavkama i mogućnostima koje će biti dostupne pri izlasku igre.

Odavno znamo da nam napucavanja s zombijima neće faliti jer očekujemo u desetom mjesecu izlazak igre Back 4 Blood – spiritualnog nasljednika Left 4 Dead naslova. Do sada smo saznali kakvi likovi nas očekuju, vidjeli par trailera i sada imamo detalje konkretno vezane za PC verziju igre.

Ona bi trebala imati određenu vrstu ekskluzivnosti kada su u pitanju grafička poboljšanja. Prvo što znamo je kako će PC verzija podržavati 4K grafiku, zatim ultra – wide rezoluciju, tu je i podrška za više monitora, a Nvidia DLSS će imati ulogu podići vam broj sličica u sekundi sa svim dosad napisanim. Igra će imati crossplay sustav pa ćemo tako mlatiti zombije na svim platformama za koje igra izlazi. Postoje još neke dodatne stvari u grafičkim postavkama prikazane u PC traileru ispod pa bacite pogled.

Sjetite se da smo pisali kako će Back 4 Blood trebati biti povezan s internetom konstantno, čak i u solo kampanji. E pa iako su obećali da rade na rješenju, još nema nikakvih novih informacija vezanih za to, ali se priča kako će se naknadno ubaciti offline kampanja u obliku nekakvog ažuriranja pa ćemo vidjeti kako će to sve skupa završiti.

Back 4 Blood bi trebao izaći 12.10.2021. godine ako ga opet ne odgode. PC verzija će biti dostupna na Steamu, Epic Games Storeu, i Microsoft Storeu/Game Passu, dok će za konzole izaći za PS5 i PS4 te Xbox Series X/S i Xbox One preko Game Pass servisa.

Komentari (2)

  • Z4b4c

    21.07.2021 - 16:31

    Ja se samo nadam da će igra biti ravna L4D serijalu. Uskoro je open beta pa će mo saznati.

  • Mad Ant

    22.07.2021 - 09:23

    Uspoređujući sa L4D izgleda nekako sporo, neprijatelji su većinom spori, koristi se ADS (aim-down-sights) što je koma za ovaj tip igre, izgleda kao Killing Floor previše…

    Ne mora biti loša ali nekako mi ne paše sporiji L4D iskreno, nije to taj nivo panike.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?