HCL.HR

Početkom jeseni krećemo sa stvaranjem pomorskog carstva u Port Royale 4

Stjepan Fikter 29.04.2020.   •   2 komentara


Karipske avanture trgovanja i borbi na moru neće početi u vrijeme ljeta kako bi uživali na suncu, ali tamniji ten se može dobiti sa zatvorenom beta verzijom koja je već dostupna.

Simulacija izgradnje pomorskog carstva pod suncem obasjanim Karibima, Port Royale 4 u svojoj četvrtoj iteraciji stiže 25. 9. na PC, PlayStation 4, Xbox One te Nintendo Switch. Igra je smještena u vrijeme kada su Engleska, Francuska, Španjolska i Nizozemska bile kolonizacijske sile, a odabirući jednu od navedenih država krećemo s razvijanjem male kolonije u značajnu silu.

Svaka država imat će svoju kampanju uz mogućnost slobodnog igranja. Uz pomorske bitke u kojima će sudjelovati do 10 brodova u borbi na poteze, morat će se i ekonomski razvijati. To će standardno uključivati izgradnju građevina, diplomaciju, proizvodnju i druge slične aktivnosti.

Svi koji se odluče prednaručiti igru putem službene trgovine, dobit će pristup zatvorenoj beta verziji koja uključuje, sve tutoriale, kompletnu Španjolsku kampanju i igranje s navedenom nacijom u slobodnom modu kao i četiri klase na izbor. S vremenom, sadržaj beta verzije će se povećavati do izlaska kompletne igre.

Komentari (2)

  • SanKa

    30.04.2020 - 09:22

    ovo me iznimno veseli…odlicna tematika…ko CIV sa gusarima..šteta samo što se ne moze igrati i gusarima kao zasebnom frakcijom

    • hyperion

      @SanKa, 30.04.2020 - 10:11

      Da, ne znam kako nisam čuo za prijašnja 3…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?