HCL.HR

Pojavile se slike mapa iz Call of Duty: Black Ops 6, a igra još nije ni najavljena

Zoran Žalac 04.07.2022.   •   5 komentara


Testiranje mobilnog Call of Duty: Warzonea donijelo je nešto neočekivano – listu mapa za Modern Warfare 2 i konceptualne crteže mapa za sljedeći Treyarchov COD naslov.

Svima je valjda jasno da Call of Duty igre neće prestati izlaziti u neko skorije vrijeme. Ali ne događa se baš svaki dan da procure službeni materijali za sljedeći Call of Duty nakon sljedećeg Call of Dutyja. Upravo se to dogodilo proteklog vikenda kad je u zatvoreno testiranje krenuo mobilni Warzone, a iz podataka te igre iskopani su materijali za nadolazeći Modern Warfare 2 te sljedeći Treyarchov naslov – vjerojatno šesti Black Ops.

Materijali su došli u obliku konceptualnih crteža za mape i ima ih ukupno deset. Možete ih pogledati na Reseteri.

Za Modern Warfare 2 ističe se mapa Grand Prix na kojoj bi se trebali nalaziti bolidi Formule 1, ali nije poznato hoće li biti napucavanja po samoj stazi.

Za Black Ops 6 na jednoj mapi vidimo zrakoplov koji podsjeća na F-117 Nighthawka. Neki zbog toga nagađaju kako bi igra mogla biti smještena u 90-te godine, za vrijeme Zaljevskog rata.

Kako Black Ops 6 još nije ni najavljen, a u razvoju će vjerojatno biti još dugo vremena, moguće je da ovi konceptualni crteži predstavljaju nešto što u konačnici možda neće završiti u samoj igri. Ipak, zanimljivo je vidjeti u kojem smjeru bi se Call of Duty mogao kretati u budućnosti.

Komentari (5)

  • liam

    04.07.2022 - 09:59

    U buducnosti bi se mogao kretati u proslost,hm!

  • Snake666Doctor

    04.07.2022 - 17:46

    Nakon Vanguarda, koji je mozda i najvece smece od bilo cega sto sam ikada igrao na kompu, ne pada mi na pamet vise davati pare activisionu.

  • Strahinja Radonjic

    04.07.2022 - 19:34

    Koliko će tih Black Ops igara još biti?!

  • lovre95v

    05.07.2022 - 16:01

    A di sepeti dio zagubio?

  • MAJSTOR RINGO

    05.07.2022 - 21:58

    Valjda black ops 5 ?🤔

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?