HCL.HR

Pojavio se 18+ Hot Coffee mod za Red Dead Redemption 2

Zoran Žalac 21.02.2020.   •   5 komentara   •   Zanimljivosti


Nekoliko je moddera napravilo perverzni mod za Red Dead Redemption 2, a tvrtka Take-Two Interactive nije nimalo sretna zbog toga.

Rockstar je svojedobno imao velikih problema jer su u GTA: San Andreasu ostavili dio koda interaktivne mini-igre spolnog općenja. Dolaskom PC verzije modderi su omogućili igranje te mini-igre kroz takozvani Hot Coffee mod, a pod istim je nazivom nedavno osvanula i modifikacija za Red Dead Redemption 2.

Modifikacija u single-player dijelu igre tako omogućuje da glavni lik u salonu angažira usluge prostitutke, a njihove aktivnosti animirane su i popraćene zvukom. Golotinje nema, a za mod se koriste sve animacije i zvukovi koji su već prisutni u samoj igri. Na primjer, animacije koje se koriste su iz misije u kojoj se Arthur napije s Lennyjem.

Međutim, upitno je koliko će dugo Hot Coffee mod poživjeti jer je matična tvrtka Rockstara, Take-Two Interactive, autorima moda već poslala zahtjev da ga uklone. Prema njihovom viđenju, postojanje takvog moda krši niz pravila o korištenju igre. Nebitno što u cijeloj priči nema golotinje.

Autori moda još ga nisu uklonili i kažu da to ne namjeravaju učiniti, samo su se požalili kako je pomalo licemjerno da Rockstar smije uvrstiti prostitutke u svoje igre, ali kada netko napravi mod vezan uz njih onda se na to gleda kao na neprihvatljiv sadržaj. Ipak, ekipu Take-Two Interactivea je lako razumjeti u tom slučaju jer imaju prethodnog iskustva s ovakvim stvarima. Situacija sa San Andreasom bila je malo drugačija, ali znate kako se kaže – tko se jednom opeče, puše i na hladno.

Komentari (5)

  • vragec25cro

    21.02.2020 - 13:54

    Koji su to likovi 🙂 Pa onda nej zabrane sve modove i gotovo ili neka naprave da se to ne može napraviti u modu.

  • GTA222

    21.02.2020 - 14:34

    Šta bi Bethesda tek trebala napravit, pa njihove igre su leglo pornografije…

  • Gastarbajter

    22.02.2020 - 00:00

    Toliko nasilja u igri i svih mogucih detalja i mogucnosti, a problem je da ima obicaj jebeni seks. Jedna najnormalnija stvar u zivotu. Glupo je da to nije u originalu napravljeno. Ne kazem ja sad da to treba neki pornic biti, ali neka mogucnost svakako treba. Ucinilo bi igru jos boljom sigurno.

    • sgtbare

      @Gastarbajter, 25.02.2020 - 19:54

      zato su cdpr ekipa jebene legende!

  • delight353

    22.02.2020 - 11:17

    Tko gubi vrijeme na ovakva sranja? Fakat ne kužim.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?