HCL.HR

Pojavio se isječak iz kampanje Black Opsa 4 koju nikad nismo igrali

Zoran Žalac 26.05.2020.   •   4 komentara   •   Zanimljivosti


Iako Call of Duty: Black Ops 4 nije imao kampanju u punoj verziji igre, na istoj se nekoć radilo. Sada imamo i snimke koje pokazuju kako je to izgledalo.

Call of Duty: Black Ops 4 iz 2018. godine bio je jedini dio serijala u kojemu nije bilo kampanje s pričom. Kako smo doznali malo kasnije, nije to bilo po planu, nego je Treyarch samo nekoliko mjeseci prije izlaska igre odlučio izostaviti kampanju zbog tehničkih poteškoća i činjenice da ju jednostavno ne bi stigli dovršiti na vrijeme.

Prema tvrdnjama izvora upućenih u ovu temu, trebala je to biti kampanja u formatu 2 protiv 2, s tim da bi se u single-player načinu igrala s botovima. Kasnije se odustalo od te ideje pa se pokušala progurati tradicionalna kampanja s mnoštvom eksplozija, no za to jednostavno više nije bilo vremena.

No, temelji za kampanju su postajali, a to dokazuje i snimka koja se jučer pojavila na Redditu. Na njoj se vidi misija u kojoj se igrač probija kroz samostan i restoran, na mapi koja sliči Seasideu iz Black Opsa 4. Nije poznato iz koje je faze razvoja ova snimka, no jasno se vidi da stvar tada nije bila dovršena. Ipak, i u tom nedovršenom stanju može se vidjeti da to ne bi bila značajno različita kampanja od svih dosadašnjih kampanja u CoD serijalu.

Evo kako je trebala izgledati:

[LEAK] Black Ops 4 Campaign Gameplay from r/Blackops4

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Agent

    26.05.2020 - 16:06

    Ovo toliko loše izgleda da teško za povjerovat da je dio BO4

  • GAMEmaher

    26.05.2020 - 19:31

    Nek dadu sad još i taj BO4 na Ps Plus i super 🙂 Ovako ga ni dan danas još nisam nabavio jer raznih mapa i zombija imam i u drugim cod-ovima…

  • Pararera

    26.05.2020 - 23:10

    Ipak, i u tom nedovršenom stanju može se vidjeti da to ne bi bila značajno različita kampanja od svih dosadašnjih kampanja u CoD serijalu.”

    Istina 😅

  • SanKa

    27.05.2020 - 09:45

    lol gle likove kak su dizajnirani, grafika iz 98e

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?