HCL.HR

Portal 2 dobiva 20 novih mapa i 30 novih zagonetki

Pero Mlinar 11.07.2018.   •   6 komentara


Dugo izrađivani mod za Portal 2 pod nazivom Destroyed Aperture, izlazi tijekom ove jeseni te će značajno proširiti tu igru kad već Valve ne zna brojati do tri.

Fale li vam mali slatki robotići koji svoje prijatelje pretvaraju u paštetu? Htjeli biste se ponovno bezrazložno frustirati noseći kocke? Ako ste odgovorili potvrdno, umamo dobre vijesti za vas. Iako Valve još uvijek nije naučio brojati do tri, krajem ove godine – preciznije, negdje na jesen – trebao bi izaći dugo razvijani mod za Portal 2 pod nazivom Destroyed Aperture i sa sobom donijeti 20 novih mapa, 30 novih zagonetki i kampanju u trajanju od pet sati.

Destroyed Aperture, projekt na kojemu još od 2015.godine radi šačica entuzijastičnih programera, ovih dana napokon se je pojavio na stranici Moddb s natpisom da je 95% sadržaja završeno i nekim novim slikama iz igre koje pokazuju lokacije koje ćemo posjetiti. Ako niste upoznati s modom, riječ je o vrlo ambicioznom pokušaju da se Portal 2 proširi nečim veoma nalik mini ekspanziji. Osim velikog broja novih zagonetki, kampanja bi tako trebala ponuditi i zanimljivu priču s kojom su nas tvorci moda ukratko upoznali:

“Igrat ćete ulogu čovjeka pod imenom David koji se probudi u zapuštenoj i oronuloj ustanovi Aperture Science Facility 7. Došlo je do greške u radu glavne jezgre te ustanove kojom su prekinuti svi sustavi komunikacija i ubijena je većina ljudi. Ustanova je zapuštena već godinama, a svi izlazi iz nje su zaključani. Ali nade još uvijek ima, još uvijek postoji šansa za bijeg.”

Ono što je ekipa iz Dayin Creationsa zasad pokazala izgleda dost’ dobro pa bi vrijedilo baciti oko na ovaj mod jednom kad izađe.

Označeno sa: ,

Komentari (6)

  • trulex

    11.07.2018 - 17:37

    e oću, baš ću probati + sve džaba svaka čast.

    • Dexol

      @trulex, 11.07.2018 - 20:04

      nisam vidio da piše besplatno, dobro možda i je pošto je to mod

    • trulex

      @Dexol, 12.07.2018 - 00:25

      na steam greenlight piše free

  • JohnSence

    12.07.2018 - 01:05

    Svaka čast ovakvim ljudima. Jedva cekam opet pucat plave i narancaste portalice

  • majk838

    12.07.2018 - 11:35

    Zna li netko, hoće li biti i nove coop mape, ili samo za story?

  • goldfinger

    16.07.2018 - 10:37

    Odlično!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?