HCL.HR

Posljednja nada za Fallout 76, Wastelanders update odgođen je za sljedeću godinu

Hrvoje Smoljić 17.10.2019.   •   5 komentara


Ima li Fallout 76 snage napraviti sličnu stvar kao No Man’s Sky i kroz ažuriranja se vratiti iz mrtvih? Saznat ćemo nažalost tek sljedeće godine.

Hoće li itko više uopće igrati Fallout 76 kada Bethesda implementira sve što su igrači očekivali? Zadnji tračak nade za sve koji su unatoč silnim problemima skočili na Bethesdin vlak bio je veliki, besplatni update imena Wastelanders. Nažalost, isti je odgođen do nedefiniranog datuma u prvom kvartalu sljedeće godine.

Bethesda kao razlog odgode navodi potrebu za dodanim poliranjem i željom da isporuče najkvalitetnije moguće iskustvo koje će privući nove igrače. Takva odluka i ne čudi s obzirom na vrlo ambiciozan opseg svega što bi Wastelanders trebao donijeti u igru. Osim potpuno nove priče s hrpom novog dijaloga i misija, konačno će napučiti isprazan svijet NPC likovima. Neki od njih će vas moći i pratiti u vašoj avanturi te će s njima biti moguće uspostaviti prijateljski odnos. Zapravo sve ono što donekle i očekujemo od Fallout igre.

Da skrati vrijeme do izlaska tog updatea, Bethesda će od sljedećeg tjedna omogućiti korištenje privatnih servera. Tako će igrači konačno moći napraviti zaseban svijet za sebe i odabranu skupinu ljudi, ali i donekle prilagoditi iskustvo igranja. Bethesda u budućnosti obećava i mogućnost modova za privatne servere. No, da ne bi sve bilo lijepo i krasno – privatni server morat ćete platiti, no cijena zasad nije poznata.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • Sayan

    18.10.2019 - 09:14

    Nema nade za to smece.

  • Hadvar

    18.10.2019 - 09:58

  • vragec25cro

    18.10.2019 - 11:23

    Možda ispadne na kraju kao Nms 🙂

  • fejzer

    18.10.2019 - 17:22

    Kaj to još neko igra?

  • The_Miks

    20.10.2019 - 20:09

    bolje da konacno ponovo izbace neki sp rpg

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?