HCL.HR

Fallout 76 još bi mogao postati dobra igra uz battle royale mod i povratak NPC-jeva

Zoran Žalac 10.06.2019.   •   7 komentara


Ekipa iz Bethesde na E3 sajmu je obećala fanovima Fallouta da će popraviti nesretni Fallout 76 te da igra nije mrtva.

Nikome ne treba ponavljati da je Fallout 76 bio jedna od najgorih igara 2018. godine. No, Todd Howard iz Bethesde nije mogao prešutjeti tu sramotu nego se našalio kako je čudno da je itko došao na Bethesdinu konferenciju nakon fijaska te igre. Prihvaćanje greške prvi je korak prema napretku, a ekipa iz Bethesde ne želi dići ruke od Fallouta 76 nego se još uvijek nada preokrenuti situaciju. U svrhu toga razvili su plan koji uključuje dva značajna proširenja koja će igrači dobiti potpuno besplatno.

Prvo se zove Nuclear Winter, a u igru donosi… pazite sad – battle royale mod. U njemu se 52 igrača bore za titulu voditelja Vaulta 51 koja sa sobom donosi određene pogodnosti za samog lika. Mod će se igrati u timskom formatu (timovi po četiri igrača), bit će ograđen od glavne kampanje te će imati vlastiti sustav napredovanja.

Nuclear Winter bit će dostupan u punom izdanju od jeseni ove godine, no od danas ga se može besplatno testirati na sve tri platforme.

Drugo veliko proširenje zove se Wastelanders i planira ispraviti jedan od najvećih minusa Fallouta 76 – izostanak NPC likova. Nakon ovog proširenja, svijetom Appalachije kretat će se likovi koji nisu neprijatelji i s kojima možemo voditi kulturni dijalog. Od tih ćemo likova dobivati questove i na tim ćemo zadacima moći vidjeti posljedice svojih akcija.

Doduše, to što NPC-jevi dolaze u igru neće značiti da se osnovni quest u Falloutu 76 mijenja – taj dio igre još uvijek će služiti za sakupljanje zvučnih zapisa. U bilo kojem slučaju, Wastelanders ekspanzija pojavit će se ove jeseni.

Ako su vam ova dva proširenja dala nadu u svijetlu budućnost Fallouta 76, dobro je znati da tu igru od danas možete isprobati potpuno besplatno, sve do 17. 6. Free Trial još uvijek nije krenuo, no očekujte da ćete nakon sedam sati navečer moći preuzeti igru za sve dostupne platforme.

Komentari (7)

  • Apocalypse4987

    10.06.2019 - 12:49

    Dobra ideja, dodat battle royale tako da ova abominacija šta prije propadne i da naprave normalnu fallout igru za par godina nakon novog TES-a

  • Marko Plavcic

    10.06.2019 - 12:54

    Da battle royal je dobra ideja!!!

  • SeLjAnCuRa94

    10.06.2019 - 13:23

    Sipanje iz šupljeg u prazno

  • SlucajniProlaznik

    10.06.2019 - 13:29

    Ahahahahaha Beth ne shvaća da nije fora u BR modu nego da igra ima dobar BR mod

  • Hadvar

    10.06.2019 - 14:47

    Originalno i nikad viđeno. Ova igra je zbilja bila marketinsiki trik koji se prodavao zahvaljujuci tome sto se zove Fallout. Uzas Bethesda. Bojim se za novi elder scrolls na sta ce liciti.

  • trulex

    10.06.2019 - 15:38

    Ma de ba kako ce postat dobar fuj belrojal

  • ivanakamarkus

    10.06.2019 - 15:59

    prosla baba s kolacima

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?