HCL.HR

Post-apokaliptični Remnant: From the Ashes dobio je datum izlaska

Hrvoje Smoljić 10.04.2019.   •   0 komentara


Remnant; From the Ashes nam uz novi gameplay prikaz donosi i datum kada ćemo konačno u društvu moći tamaniti kojekakva mitska stvorenja. Ili ona nas.

Jesu li vam igre smještene u post-apokalipsu već dosadile? Ako nisu, onda imate sreće. Remnant: From the Ashes se čini kao zanimljiv zaplet formule koju smo navikli gledati u ovom tipu igara. Kako već dugo nismo čuli nikakve informacije o ovoj igri, vrijeme je da vama, ali i sebi osvježimo pamćenje.

Radi se naime o survival igri iz trećeg lica u kojoj možete igrati sami ili u timu od četiri igrača. Igra je smještena na raznovrsnim devastiranim lokacijama, a zaplet dolazi u obliku uzroka devastacije. Ne radi se ovoga puta o virusu ili zombijima već o kojekakvim mitskim bićima koji kao da su izašli iz noćne more. Ima tu kojekakvih divova, zmajeva, horor čudovišta, šamana, demona i sličnog.

Igrači će morati skupljati resurse i eksperimentirati raznim oružjima i klasama likova da bi usmrtili svakog od navedenih. Igra bi trebala pružati visoku razinu izazova, te proceduralno generirane razine kako bi istraživanje istih svaki put bilo “svježe”.

Uz novi gameplay prikaz dolazi i informacija kako ćemo igru pričekati još samo nekoliko mjeseci i zaigrati je 20. 8. na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?