HCL.HR

Potvrđena je nova mapa za CoD: Warzone, zove se Rebirth Island

Zoran Žalac 08.12.2020.   •   3 komentara


Nova mapa za popularni Call of Duty: Warzone temeljit će se na Alcatrazu iz prošlog battle royale iskustva u Call of Duty serijalu, a zvat će se Rebirth Island.

Paralelno s prvom sezonom dodatnog sadržaja za Call of Duty: Black Ops Cold War trebao bi malo živnuti i Warzone. Za njega se priprema “nova” mapa zvana Rebirth Island koju smo kratko vidjeli na fotografiji u jednom od trailera za Cold War.

U suštini se tu radi o mapi koja je prerađeni Alcatraz iz Blackouta. Rijetki se danas sjećaju da Warzone nije bio prvi battle royale u CoD serijalu, a oni koji su igrali spomenuti Blackout možda se ove mape neće ni sjećati. U bilo kojem slučaju, priča ide tako da je šezdesetih godina na otoku Rebirth postojao pogon za proizvodnju eksperimentalnog kemijskog oružja. Pogon je zatvoren, no kako nas je Cold War povukao u eru osamdeseti, na Rebirth Islandu ponovno će se nešto događati.

Službenu najavu nove mape još čekamo, no izgledno je da će ona donijeti i novo iskustvo u Gulagu, mjestu na koje igrači Warzonea idu nakon prvog pada u boju. Što točno znači to novo iskustvo u Gulagu? Ne znamo još, ali iskreno se nadam da nije ribanje podova!

Prva sezona za CoD: Black Ops Cold War počinje sljedećeg tjedna, 16. 12. pa se tada možete nadati i Rebirth Islandu u Warzoneu.

Komentari (3)

  • Gorhton

    08.12.2020 - 13:56

    Eee super stara mapa mi vec dosadila bgt znam je zmireci preci i uzduz i poprijeko

  • rolac69

    08.12.2020 - 16:07

    Nadam se da nece bit 40 gb

  • GAMEmaher

    08.12.2020 - 16:37

    Ako bude samo alcatraz onda to bude puno manja mapa od sadašnje…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?