HCL.HR

Predivna istraživačka avantura Firewatch najavljena je za Nintendo Switch konzolu

Petra Rukav 05.04.2018.   •   1 komentara


U kategoriju najinteresantnijih videoigara pretprošle godine definitivno se ubraja i atmosferična istraživačka avantura Firewatch koju će ove godine moći doživjeti i vlasnici Nintendo Switch konzole.

U prvom kvartalu 2016. godine američki nezavisni studio Campo Santo svijetu je predstavio svoju prvu videoigru zvanu Firewatch. Ista je pokupila prilično zadovoljavajuće ocijene od strane kritičara i publike, a osvojila je i brojne nagrade od kojih vrijedi istaknuti nagradu za najbolju indie igru od Golden Joysticka, nagradu za najbolji debitantski naslov i najbolju priču od Game Developers Choicea te BAFTA nagrade za najbolju debitantsku igru i najboljeg izvođača.

Malo je reći da je Firewatch igrače diljem svijeta – prvo na PC-u te PlayStationu 4, a potom i Xbox One konzoli – očarao svojim vizualnim stilom, odličnom glasovnom glumom te nadasve interesantnom pričom, a sada je napokon došao red da vlasnici Nintendo Switcha prožive istu sudbinu. Jednostavnije rečeno, developer Campo Santo jutros je najavio kako će njihova nagrađivana videoigra Firewatch ovog proljeća zaživjeti i na hibridnoj konzoli iz Nintenda.

„Zamislite: žamor potoka, svjež planinski povjetarac leluja kroz drveće, a u rukama držite svoj pouzdani Nintendo Switch. Ovog proljeća, zgrabite svoju Switch konzolu i upustite se u avanturu na otvorenom te doživite napeti misterij kojeg jednako vole i igrači i kritičari“, stoji u najavi na službenoj stranici.

Komentari (1)

  • Strahinja Radonjic

    05.04.2018 - 17:11

    Sjajna igra. Još da je priča bila duža bilo bi extra. Odigrao sam igru nekoliko puta i svaki put se udubim u igrin svet, likove…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?