HCL.HR

Predsjednik Naughty Doga ide u privremenu mirovinu

Zoran Žalac 09.03.2017.   •   4 komentara


Nakon petnaestogodišnjeg rada u Naughty Dogu, predsjednik tima Christophe Balestra odlazi s pozicije i neće sudjelovati u izradi The Last of Us Part 2.

christophe-balestra

Jučer smo pisali o tome kako će se razvojni tim Naughty Dog uskoro oprostiti od Uncharted serijala, a sada imamo i novo opraštanje. Naime, poziciju predsjednika u Naughty Dogu napušta Christophe Balestra koji je tu funkciju zadnjih 15 godina dijelio sa svojim kolegom Evanom Wellsom. Balestra je najavio kako odlazi u „privremenu mirovinu“, tvrdeći kako je došlo vrijeme da se u potpunosti posveti svojoj obitelji prije nego krene s novim projektima.

„Tajna Naughty Doga je u tome, i uvijek će biti, da se vodimo talentom. Zbog toga mogu otići osjećajući se sigurno za budućnost Naughty Doga – jer tim gubi samo jednog od svojih brojnih članova.“ – poručio je Balestra u svom oproštajnom pismu na službenoj stranici Naughty Doga. Funkciju predsjednika od idućeg će mjeseca u potpunosti preuzeti Evan Wells, za kojega Balestra ima samo riječi hvale.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • darijoman

    09.03.2017 - 14:41

    Baš mu zavidim što ja moram raditi 😉 Ajde neka ide, valjda je zaslužio 🙂

  • Dragan[MKD]

    09.03.2017 - 14:50

    Nije mi jasno, znaci ovo studio nije u potpuno vlasnistvo Sonyja, jer ima suvlasnik-kao sto smo culi jucer, a tip na slici mi se cini jako mlad za mirovinu lol ali neka nek nam se odmori i nek se vrati sa neki novi projekad da ne odusevi opet.

  • YeYa

    09.03.2017 - 18:55

    Neka se odmori, zasluzio je. 🙂

    • darijoman

      @YeYa, 09.03.2017 - 19:01

      A sigurno da je. Odradio je dobar posao zajedno sa svojom ekipom naravno i sad ode mlad u mirovinu. Zaboli ga džon 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?