HCL.HR

Potvrđena su još dva lika za Street Fighter 6 – Kimberly i Juri

Zoran Žalac 08.08.2022.   •   1 komentara


Grafiterka Kimberly još je jedna debitantica u Street Fighteru 6, a rosteru se pridružila i Juri Han u prepoznatljivom divljem izdanju.

Street Fighter 6 dizajniran je kao igra “za novu generaciju” pa samim time donosi mješavinu novih i starih boraca. Od onih novih već smo vidjeli Lukea i Jaimea, a sada je predstavljena i treća debitantica – Kimberly. Ona je grafiti umjetnica koja voli glazbu 80-ih, tenisice i “velike brojeve”. Borilački stil joj je Bushinyru, fiktivna verzija ninđucu stila. 

Osim Kimberly, svoj je nastup u Street Fighteru 6 potvrdila i Juri Han. Juri je fanovima serijala već poznata – prvi se put pojavila u Super Street Fighteru 4, a bila je i dio postave u petom dijelu. U šestom Street Fighteru Juri će dodatno naglasiti svoju divlju stranu. Ako do sada niste uhvatili to da joj frizura predstavlja rogove, sad će to biti jasnije, a globalno zatopljenje očito ju je natjeralo na malo golišavije izdanje.

Ako je vjerovati glasinama, a do sada su se pokazale 100% istinitima, Street Fighter 6 trebao bi imati 22 borca po izlasku. Od povratnika ćemo vidjeti likove kao što su Ryu, Ken, Zangief, Dhalsim, Honda, Blanka, Guile, Chun Li, Akuma, Cammy, Rashid, Dee Jay, Ed te Juri. Od novih likova tu su Luke, Jaime, marisa, Mimi, Lilly, Jp, Aki i Kimberly.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?