HCL.HR

Predviđa se da će Nintendo iduće godine izbaciti Switch Mini

Juraj Bevandić 15.04.2017.   •   0 komentara


Iako je Nintendo Switch sam po sebi prilično malena konzola, tržišni analitičari predviđaju da će napraviti Switch Mini namijenjen samo za djecu.

Switch Mini

Iako smo vidjeli puno manje konzole od Switcha, pogotovo s obzirom na svoje specifikacije i mogućnosti Switch je i dalje malena konzola. Analitičari Citigroup Inc. pak tvrde da je konzola prevelika i preteška nekim igračima, pritom misleći na malu djecu, prenosi Bloomberg. Očekuju da Nintendo do kraja iduće fiskalne godine ponudi lakšu i manju verziju uređaja.

Takav potez ne bi bio šokantan, jer je Nintendo često eksperimentirao s veličinama svojih konzola i nudio razne modele i veličine istog uređaja, ali pitanje je koliko bi to bilo izvedivo sa Switchom. Prvo, konzola bi onda stvarno trebala biti samo za djecu ispod tinejdžerske dobi, jer mnogi smatraju kontrolere trenutnog modela premalenima, ali pitanje je i kako bi se izvodile sve posebnosti konzole poput multiplayera na istom malom ekranu.

To također pretpostavlja da ćemo imati dovoljno sitne i snažne komponente i bateriju da stanu u manji uređaj, a ponude iskustvo originalnog Switcha. Citigroup Inc. su pak uvjereni u uspjeh toga te predviđaju 6.7 milijuna prodanih Mini konzola do trećeg mjeseca 2019. u slučaju da stvarno izađu na tržište, dok očekuju da će obični Switch do tada prodati 25.7 milijuna uređaja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?