HCL.HR

Prey idući tjedan dobiva obećani multiplayer

Pero Mlinar 06.12.2018.   •   1 komentara


Idući tjedan izaći će dodatak Typhon Hunter koji će igračima Preya omogućiti igranje mrežnih skrivača na Talosu I.

Znalo se već početkom godine da će Prey imati dvije veće ekspanzije. Prva, naziva Mooncrash, stigla je krajem proljeća pa ponudila novo iskustvo za jednoga igrača smješteno na Mjesec. Dodatak koji bi naslovu pridodao igru u više igrača, Typhon Hunter, najavljen je pak za kraj godine. Dvanaesti je već mjesec, tu smo, na samom koncu godine i Bethesda je napokon objavila konačni datum izlaska dodatka – 11. 12.

Typhon Hunter bit će besplatan za sve vlasnike postojeće Mooncrash ekspanzije. Njegov je koncept jednostavan. Petorica igrača igraju ulogu mimica te se skrivaju diljem Talosa I,  dok jedan igrač pokušava preživjeti zasjede stolova, stolica, privjesaka za ključeve itd. Zanimljivo je što je osim regularnog igranja, podržano i igranje u virtualnoj stvarnosti što znači da bi kardiolozi mogli biti zauzeti nadolazećih dana.

Osim asimetričnog multiplayer moda, Typhon Hunterom igra će dobiti i novu VR kampanju za jednoga igrača. TranStar VR igrače vodi tik prije događaja Preya, gdje kao zaposlenici TranStara moraju riješiti različite mozgalice na Talosu I.

Komentari (1)

  • BoneDigger

    07.12.2018 - 08:38

    Odlicna ideja, podsjeca me na Garry’s Mod.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?