HCL.HR

Prey se u PC verziji testirao duplo više nego Dishonored 2

Zoran Žalac 02.05.2017.   •   6 komentara


Developeri Preyja osjećaju kako moraju ohrabriti PC igrače za kupnju igre s obzirom da je Dishonored 2 bio prilično loše optimiziran, a PC platforma nije dobila demo verziju igre.

Prey odluke

Prošlog tjedna Prey je dobio demo verziju koja demonstrira sam uvod u igru, no dobio ju je isključivo za PS4 te XBO konzole. Igrači na PC-u tu su odluku dočekali sa skepticizmom, prvenstveno zbog toga što je zadnja igra Bethesde i Arkane Studiosa – Dishonored 2 – po izlasku na PC-u bila prilično nestabilna i neoptimizirana. Tvorci Preya stoga su morali još jednom uvjeriti igrače kako nema brige da bi se takvo što moglo ponovno dogoditi.

U intervjuu s GameSpotom predsjednik Arkane Studiosa Rapael Colantonio iznio je nekoliko činjenica zašto će PC verzija Preya biti ugodnija na toj platformi nego Dishonored 2. U prvom redu, Prey pokreće CryEngine 3 dok je Dishonored 2 bio na zasebnom Void pokretaču. A kao drugo, Arkaneov tim u Austinu posvetio je duplo više pažnje testiranju Preya u PC verziji nego je to bio slučaj kod Dishonoreda 2.

“S obzirom na ono što se dogodilo sa Dishonoredom 2, ovoga puta poduplali smo svoju temeljitost u testiranju. U ovom trenutku igra je u potpunosti spremna, ali proteklih nekoliko mjeseci radili smo mnogo testova na različitim konfiguracijama kako bi bili sigurni da se igra dobro vrti na njima. Stoga smo prilično samouvjereni. Nikad se ne zna, ali vjerujemo da će sve biti u redu.”

Prošlog tjedna dobili smo službene hardverske zahtjeve za Prey koji su otkrili kako igra ne bi trebala biti stresna za moderne PC komponente. No, hoće li to doista biti istina vidjet ćemo 05. 05.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • delight353

    02.05.2017 - 12:10

    Zivi bili, pa vidjeli!

  • mateo190

    02.05.2017 - 12:21

    I pored toliko testiranja dogodi im se onaj bug, kada na početku igre razbiješ prozor u stanu upadnes u nekakav labaratoriji. 🙂

    • Lazy

      @mateo190, 02.05.2017 - 13:11

      Trolas a, dobar si …inace mi igra izgleda jako zanimljivo.

    • 4mal

      @Lazy, 02.05.2017 - 20:16

      zapravo spojla .D

  • Robotz

    02.05.2017 - 14:20

    Zao mi je D2 jer kao igra je fantasticna,powersi,level dizajn su vrhunski ali isto se ne moze reci za optimizaciju.
    Meni je srecom sve radilo 2 prelaska vrlo malo padova ispod 55 FPSa na Ultra/High ali bez obzira odlicna igra sa vrlo losom optimizacijom.

  • BoneDigger

    02.05.2017 - 16:08

    2 x 0 = 0 :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?