HCL.HR

Prikazano je iduće božanstvo koje dolazi u Smite – Shiva the Destroyer

Matej Brus 03.02.2022.   •   0 komentara


Bog uništenja, vremena i plesa Shiva uskoro će “plesati” s ostalim božanstvima u igri Smite.

Deveta sezona Smitea započinje dolaskom jednog od najvećih imena u Hinduizmu. Shivina uloga bit će držanje protivnika na distanci dok štiti suborce svojim vatrenim tornadom. Kako bi ostali vjerni izvornom materijalu po kojem su dizajnirali Shivu, developeri su surađivali s kulturnim savjetnikom koji je potvrdio da su Shivin portret, gameplay i osobnost prihvatljivi.

Shivina pasivna moć daje mu dva stanja: crveno i plavo, a ovisno o stanju u kojem se nalazi Shivini ostali napadi će imati drugačije efekte. Radeći štetu Shiva prelazi iz jednog stanja u drugo.

Shiva svojim Q napadom napravi krug vatre oko sebe radeći štetu i povlači sve oštećene protivnike u sredinu kruga. Na rubu kruga ostaje vatra koja radi štetu i smanjuje obranu neprijateljima u crvenom stanju ili ubrzava suborce u plavom stanju.

Shivin W napad pošalje udarni val ispred sebe i zabaci neprijatelje u zrak ovisno o tome jesu li blizu, srednje udaljenosti ili jako daleko. Ako je Shiva u plavom stanju, udarni val će ubrzati napade suboraca ili ako je u crvenom će usporiti napade neprijateljima.

Sa svojim E napadom Shiva se teleportira naprijed i sakrije se u vatrenom tornadu, zatim Shiva se može još jednom teleportirati u smjeru koji želi. Ako je bio u plavom stanju svim suborcima oko sebe će dati štit koji blokira jedan napad, a ako je u crvenom radit će štetu svim protivnicima oko sebe.

I na kraju, tu je ultimativni napad kojim Shiva počne plesati i pulsirati energiju oko sebe svakih sekundu i pol. Energija kojom pulsira može imati tri učinka; prvi vraća život suborcima, drugi radi 50% štete i povećava radijus idućeg pulsa, a treći radi 100% štete i uništava štitove.

Shiva bi se trebao pridružiti ratnom polju bogova 22. 2. ,a do tada možemo samo nagađati koliko će jak biti.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?