HCL.HR

Priprema se još jedno veliko finale za kraj 3. poglavlja u Fortnite

Zoran Žalac 14.11.2022.   •   0 komentara


Epic Games je najavio kako će početkom sljedećeg mjeseca okončati treće poglavlje Fortnitea u događaju zvanom Fracture.

Upozorenje za roditelje: ako vam klinci početkom sljedećeg mjeseca dođu plačući kako ne mogu igrati Fortnite, znajte da je posrijedi tranzicija na novo poglavlje te igre.

Iz Epic Gamesa su najavili kako će formalno okončati Fortnite: Chapter 3 u događaju kojega nazivaju Fracture. Veliko finale je na rasporedu 3. 12. od 22 sata po našem vremenu.

Dosadašnje završnice prethodna dva poglavlja u Fortniteu bile su spektakli uništavanja i preokretanja mape, koji su privlačili rekordne brojeve igrača i gledatelja. Ne zna se još što će se dogoditi tijekom Fracturea, ali je za očekivati da će ono što slijedi donijeti novu mapu i/ili mehanike za samu igru.

Prelazak na četvrto poglavlje Fortnitea dolazi kao iznenađenje jer su prethodna poglavlja imala znatno više sezona od trećeg poglavlja. Prva dva poglavlja trajala su po dvije godine svako, a treće je sada skraćeno na godinu dana.

Postoji više različitih nagađanja zašto su u Epic Gamesu odlučili tako. Jedno od najpopularnijih jest da Fortniteu slijedi velika prekretnica kroz Fortnite Creative 2.0 mod, gdje bi igrači mogli stvarati još više svojih sadržaja za igru te ih prodavati drugima, slično kako to funkcionira u popularnoj igri Roblox. Ima li u tome istine – doznat ćemo uskoro.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?