HCL.HR

Pripremite golferske palice jer je stigao The Golf Club 2019

Stjepan Fikter 29.08.2018.   •   4 komentara


Osim što je The Golf Club 2019 prisvojio PGA Tour licencu, postao je i treća igra koja je nalazi pod izdavačem 2K Sports što garantira određenu kvalitetu kada su u pitanju sportski naslovi.

Ljubitelji virtualnog golfa imaju se čemu veseliti jer izašao The Golf Club 2019 s kojim su stigle značajne promijene u serijal. Prva od njih je prisvajanje PGA Tour licence što uključuje karijeru pod tim natjecanjem odnosno FedEx Cup playoffs, PGA’s Qualifying School te Web.com tour uz naravno, licencirane terene poput: Boston, Deere Run, Sawgrass, Scottsdale, Southwind i Summerlin.

Oni koji prate golfske turnire zasigurno će prepoznati ove terene, a tu je i hrpa ostalih koji se mogu preuzeti zahvaljujući mogućnosti kreiranja vlastitih golfskih igrališta. Od ostalih novosti treba spomenuti suradnju s 2K Sports izdavačkom kućom kao i druge pogodnosti poput poboljšanog editora za stvaranje lika te Societies društvene mogućnosti koje su okrenute prema online igranju. Tu su i dva nova moda igranja Skins i ALT-SHOT.

Igra je trenutačno dostupna u online verziji za PC, PS4 te Xbox One, a svi oni koji žele imati fizički primjerak morat će se strpjeti do ove jeseni kada će se kutije pojaviti u trgovinama.

Označeno sa: , ,

Komentari (4)

  • SanKa

    29.08.2018 - 09:32

    stvarno sam znatizeljan, jel igra netko golferske igre ? prati golf ?

    • Agent

      @SanKa, 29.08.2018 - 12:01

      igrao nekad davno

  • Dragan[MKD]

    29.08.2018 - 11:37

    Zar nije EA imao PGA Golf igra ili tako nesto.

  • Darcoolio

    29.08.2018 - 12:28

    Samo kinekt golf na 360, vrhunska zabava 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?