HCL.HR

Prodano je više od osam milijuna primjeraka Monster Hunter Worlda

Pero Mlinar 31.07.2018.   •   6 komentara


Uoči samog izlaska igre Monster Hunter World za PC, Capcom se pohvalio dosadašnjim prodajnim rezultatima te otkrio da je njihova igra dosad prodana u više od osam milijuna primjeraka.

Svega mjesec dana bilo je potrebno Monster Hunter: Worldu da pretekne Resident Evil 5 i Street Fightera 5 te postane najbrže prodavanim Capcomovim naslovom u povijesti. Ovih dana u urede Japanaca stigla je i dodatna potvrda financijskog uspjeha simulatora lova na divljač krupnog kova – prodajni rezultati pokazali su da je Monster Hunter: World premašio granicu od osam milijuna prodanih primjeraka na Playstationu 4 i Xboxu One.

Ako ste nedavno čitali našu vijest o kvaliteti nadolazećeg PC porta, onda znate da Capcom još uvijek ne namjerava stati sa svojim lovom na nove igrače. Inicijalni testovi pokazali su da je PC verzija Monster Hunter Worlda tehnički uvjerljivo najdominantnija verzija, za nekoliko kopalja bolja od onih konzolaških. Iskusni lovac Capcom bacio je udicu za sve pripadnike PC master rase, a na nama je da je se uhvatimo 09. 08., na dan kad Monster Hunter World napokon stiže na PC.

Označeno sa: , ,

Komentari (6)

  • funky0308

    31.07.2018 - 13:41

    Sta je Monster Hunter stvarno toliko dobar? Ja sam nekako dobio dojam da se bas i ne radi o tolikom hitu, ociti nisam u pravu..

    • Kenzix

      @funky0308, 31.07.2018 - 13:53

      Samo zato što je 8 miliona kupilo igru ne znači da je to tvoj tip igre i da je dobra igra.Da brojke govore šta je dobro Despacito bi bio najbolja pjesma ikada.Brojke samo označavaju popularnost ne i kvalitet.Što je tebi dobro drugom možda i nije i obrnuto.No ovo je kvalitetan naslov i tvoj tip igre,ako voliš sa ljudima u WOW-u ubijati boss-ove zbog loota samo sa više akcije (to bi bio moj neki kratki opis igre).

    • funky0308

      @Kenzix, 31.07.2018 - 16:42

      Ne bih se ja bas tu slozio s tobom, Despacito i sl sranja od glazbe podtaju vrlo lako popularna radi YouTubea, prodati 8 miliona kopija igre pokazuje ipak nesto drugo. Rijetke su igre koje uspiju prodati ovakav broj kopija, naravno da ne mislim da je ovo neki rekord jer svi znamo da nije i da se o dvije platforme ali bez obzira, 8 miliona pokazuje da nesto dobro postoji iza ovog naslova. A da se nece svidjeti nekome tko ne voli ovakve igre – mislim da je o tome bespredmetno i pricati. Naravno da se nece strategija svidjeti nekome tko igra samo akcijske avanture ili RPG nekome tko igra samo sportske igre

    • omar500

      @funky0308, 31.07.2018 - 21:05

      Odlican je Monster Hunter, donio nesto drugacije na ovu scenu. Inace je dokazan serijal u portable vodama, ali bas mi je drago da su razvalili na ‘velikoj’ sceni. Nintendo bi napravio jos mnogo veci bum sa pravim Pokemon triple A naslov.

  • nenno

    31.07.2018 - 16:56

    U koliko je primjeraka prodana igra ne znači da bi se ista trebala svidjeti i meni. Trenutno igram Inquisitor Martyr I uživam u igri bez obzira na loše ocjene i ne veliku prodaju.

  • Tony77

    01.08.2018 - 22:07

    Pustimo gluposti kad ću čut napokon u koliko se primjeraka GodofWar prodao ??

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?