HCL.HR

Provjerite kakva će biti atmosfera System Shock Remakea s dostupnom demo verzijom

Stjepan Fikter 26.02.2021.   •   1 komentara


Nakon problematično razvoja, System Shock Remake stao je na noge i prije izlaska ovog ljeta imamo prilike doživjeti djelić igre s dostupnom demo verzijom.

System Shock Remake trebali smo igrati još davne 2017. godine zahvaljujući uspješnoj Kickstarter kampanji, iako je bilo za očekivati poneku odgodu kako je to obično slučaj kod takvih naslova. Kad je promašen navedeni datum, šok za fanove serijala kao i za sve one koji su podržali razvoj stigao je nešto kasnije u obliku najave kako je razvoj igre pauziran. Srećom po igrače, Nightdive Studios uspio je stati na noge i nastavio s razvojem igre koja ako ne dođe do odgode, stiže ovog ljeta.

Okvirnom datumu izlaska u prilog ide i dostupna demo verzija koja se bazira na verziji igre sa svim bitnim gameplay elementima s čime bi trebali time imati dobar prikaz onoga što će nas dočekati po izlasku. Sama demo verzija demonstrirat će nam dio Citadel stanice kao i cyberspace uz elemente poput komadanja protivnika te drugih imerzivnih elemenata zbog kojih je i igra dobila na popularnosti.

Demo se može preuzeti sa Steama, GOG-a i Epica, a tim povodom dobili smo i novi teaser.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Ki-ya Karate Monster

    26.02.2021 - 15:13

    Baš sam dobio 2 System Shock igre i to jučer, System Shock: Enhanced Edition + System Shock Classic!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?