HCL.HR

Prvi modovi za Red Dead Redemption 2 na PC-u između ostalog donose i golotinju

Hrvoje Smoljić 10.11.2019.   •   5 komentara


Prvi, sramežljivi modovi za Red Dead Redemption 2 polako izlaze te već donose neke zanimljive mogućnosti između kojih ima i ponešto golotinje.

Ne perverznjaci, ne mislim sad na neku western inačicu hot coffee moda (iako tko zna što nas čeka u budućnosti). U ovom slučaju se radi tek o traineru s nekoliko jednostavnih, ali i nekim vrlo zanimljivim mogućnostima. Ako ste se ikad zaigrali GTA 5 s simple ili native trainerom – znate o čemu pričam.

Trainer ovdje dolazi pod imenom “Lenny’s Simple Trainer“. Prvo što je svakako nužno naglasiti je kako korištenje istog može dovesti do trajnog bana za Red Dead Redemption Online. Pod tim se misli čak i ako ga ne koristite za vrijeme igranja jer ne samo da mijenja datoteke ključne za izvođenje igre, već i dodaje neke svoje. Svakako isključite autosave opciju i sve bi trebalo biti u redu.  Ako ste svjesni rizika, na vlastitu odgovornost slobodno isprobajte sve što nudi.

Osim standardnih mogućnosti koje donose traineri poput besmrtnosti, neograničene municije i sličnog, simple trainer donosi i neke posebnosti. Prva i daleko najuzbudljivija je mogućnost igranja s bilo kojim modelom prisutnom unutar igre. Od orla, vuka, robota, Dutcha, pa sve do modela nesretnog frajera kojeg je Arthur zatekao na WC-u te kojem muškost eksplicitno visi i ljulja se na vjetru. Navedeno će nesumnjivo produžiti vijek trajanja ove ionako pozamašne igre, a tko zna kakve nam ludorije moding zajednica tek sprema.

Trainer u akciji svakako pogledajte u videu:

Označeno sa: ,

Komentari (5)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?