HCL.HR

Psychonauts 2 imat će opciju besmrtnosti da bi svi mogli završiti igru

Zoran Žalac 12.07.2021.   •   3 komentara


Tvorci igre Psychonauts 2 potvrdili su kako će igračima na raspolaganje staviti opciju besmrtnosti za one kojima igra bude suviše izazovna.

Razvojni studio Double Fine otkrio je da će njihova nadolazeća igra Psychonauts 2 imati opciju koja će omogućiti besmrtnost glavnog lika, odnosno prelazak igre bez prijetnje od neuspjeha. Iz Double Finea poručuju kako bi svi igrači trebali uživati u igrama i da je prelazak igre na najlakšoj postavci težine i dalje prelazak igre.

“Svi bi ljudi trebali moći uživati u videoigrama. Bez obzira na dob i potrebe. To je važan proces za našu industriju i izazov koji mi moramo nadići. Na kraju dana želimo da se zabavite, nasmijete i iskusite priču koja ima utjecaj na vas. Pod uvjetima koje si vi sami postavite.” – poručili su iz Double Finea.

Psychonauts 2 inače nije jedina igra koja različitim opcijama olakšava igranje onima koji ne žele veliki izazov od igre. Žanrovski slična igra Ratchet & Clank: Rift Apart nedavno je tako imala opciju usporavanja gameplaya po želji u slučaju kad igrač ima problema u određenim sekvencama igre. Čak je i hvaljeni te pakleno teški Hades imao opciju smanjenog primanja štete za 20-80%.

Međutim, dio igrača ne dijeli mišljenje s developerima koji smatraju da svoje igre trebaju učiniti pristupačnijima za sve igrače, neovisno o njihovom iskustvu ili vještinama. Neki vjeruju da se upravo kroz savladavanje izazova koje igra pruža ta igra može u potpunosti cijeniti.

Psychonauts 2 inače izlazi 25. 8. za PC, PS4 i XBO.

Komentari (3)

  • Fichox

    12.07.2021 - 12:00

    Slazem se s ovim, sto vise opcija to bolje.

  • Strider NCG

    12.07.2021 - 20:48

    Tako da svaki novinar kao i onaj Dean Takahashi moze proc igricu, posto nije mogo proc Cuphead tutorial, dobro da su mu stavili ovu opciju.

  • Lazy

    13.07.2021 - 07:51

    Ajmoo vise, Psyychoooo trip 2…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?