HCL.HR

Psychonauts 2 ima novi psihodelični trailer uz milozvučan glas Jacka Blacka

Hrvoje Smoljić 23.07.2020.   •   4 komentara


Originalni Psychonauts bio je otkačena igra, a nastavak će ga, sudeći po prikazanom traileru u svakom pogledu pokušati nadmašiti.

Novi je prikaz Psychonautsa 2 u sklopu Xbox Games Showcasea isčekivanje nastavka podigao do točke usijanja. Sam trailer prati protagonista Razputina Aquatoa u prolasku do sad neviđenim, izrazito psihodeličnim levelom igre.

U suštini se radi o levelu smještenom u mozgu bez tijela, gdje je cilj otključati njegova osjetila koja su izražena šarenim glavama, lebdećim očima, rukama koje izlaze iz zidova i kojekakvim čudnim životinjama i biljkama. Kreatorima definitivno ne nedostaje mašte, a ne bi nas čudilo ni da je u izradi ovog levela sudjelovala izdašna količina gljiva.

Osim toga, u traileru je vidljivo i nekoliko zanimljivih gameplay mehanika. Raz tako unutar platformerskih, ali i borbenih segmenata igre može zamrznuti protivnike ili dijelove okoliša. Prikazani level je dodatno začinjen segmentom u kojem iz nekog razloga mora voziti autobus, a vidljiva je i naznaka borbe protiv divovskog boss protivnika.

Nažalost, nismo dobili konkretniji datum izlaska pa nas Psychonauts 2 može iznenaditi bilo kad tijekom 2021. godine. Svakako povirite trailer, uz napomenu kako isti može prouzročiti glavobolje i sposobnost da osjetite miris svemira.

Označeno sa:

Komentari (4)

  • Demon90

    23.07.2020 - 23:05

    Bude to dobro

  • Zoran Žalac

    24.07.2020 - 08:56

    A neka je za 2021. nadao sam se ove godine, ali neka ga zajedno sa svim divnim “igricama za djecu” u 2021. Ako me korona postarala, ovo će me pomladiti i bit ću mlađahan duhom kao Jack Black i njegov kolega Tim S.

  • moordrak

    24.07.2020 - 09:24

    Iščekujem je još od 2019…

  • Lazy

    24.07.2020 - 13:49

    Ovo ce biti must have, i ne mogu iscekati to bolesno sareno prekrasno ludilo…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?